Термофутболка чоловіча Lasting Altin 9055

КОД ТОВАРУ: 121258
  • Термофутболка чоловіча Lasting Altin 9055
Термофутболка чоловіча Lasting Altin 9055
Особливості: Особлива зносостійкість матеріалу. Плоскі шви для зручності.   Щільно облягає тіло. Відведення вологи. Stop Bacteria - іони срібла в тканини знищують неприємний запах. Характеристики: Розмір: S, M, L, XL. матеріал: 97% сілтекс, 3% еластан. Щільність: 180 г / м2. Колір: чорно-синій.
Lasting
  • Термофутболка мужская Lasting Altin 9055
  • Термофутболка мужская Lasting Altin 9080
КУПИТИ
ЦІНА:
829 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
SM, L-XL
Вид
Термофутболка
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
ALTIN 9055
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Термофутболка чоловіча Lasting Altin 9055 - річ, яка обов'язково стане в нагоді взимку. Чоловіки, які люблять полювання, риболовлю а також інші види спорту повинні обов'язково поцікавитися перевагами цієї речі. А їх чимало. Адже термофутболка захищає від вітру, холоду, не дає тілу покритися потім, а значить застудитися в ній неможливо. Крім того, модель виконана стильно і анатомічно правильно. Кількість швів в термофутболкою мінімально, а річ повністю облягає тіло. Також підійде для повсякденного носіння під светром.

особливості:

·          Особлива зносостійкість матеріалу;

·          Плоскі шви для зручності;

·          Щільно облягає тіло;

·          Відведення вологи;

·          Stop Bacteria - іони срібла в тканини знищують неприємний запах.

Характеристики:

Розмір: S, M, L, XL;

матеріал: 97% сілтекс, 3% еластан;

Щільність: 180 г / м2;

Колір: чорно-синій.

Виробник:   Lasting (Чехія).

Всі товари виготовлені в Чехії і проходять суворі критерії відбору. Фірма відома з 1991 року своєї термоодяг. Її можна використовувати в різних ситуаціях починаючи від активних видів спорту, закінчуючи полюванням. З нею ви точно не замерзнете взимку. Чеська фірма є також виробником одягу для армії. Тому зносостійкість товару забезпечена.


Термофутболка чоловіча Lasting Altin 9055 купити за вигідною ціною 829 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Одежда и обувь для рыбалки таких торгових марок, як наприклад: Lasting в онлайн каталозі Терра Спорт
Термофутболка чоловіча Lasting Altin 9055

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Термофутболка чоловіча Lasting Altin 9055"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно мрієте зайнятися спортом? Термофутболка чоловіча Lasting Altin 9055 буде Вашим першим кроком. В « Одяг та взуття для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Одяг та взуття для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Сапоги с чулком Rapala Sportsmans 30* черные - 41 , Сапоги с чулком Rapala Sportsmans 30* черные - 41 і Сапоги с чулком Rapala Sportsmans 30* черные - 41 від знаменитих світових виробників 3300 Ви знайдете в нашому розділі Одяг та взуття для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Одяг та взуття для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн