Тент Coleman 2901 (Польща)

КОД ТОВАРУ: 700
  • Тент Coleman 2901 (Польща)
  • Тент Coleman 2901 (Польща) - Фото №2
Тент Coleman 2901 (Польща)
Особливості намету: ідеальний вибір для відпочинку на природі і дачі, висока стійкість, швидка установка, компактні розміри і легка вага в складеному стані, москітна сітка в комплекті. Вага: 15 кг. Розмір: 300х300х200 см.
Coleman
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 632 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 618 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
2825429
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Зручний і практичний Тент Coleman 2901 (Польща) можна розтягнути на дачі і присадибній ділянці. Він також ідеальний для пляжу і для походів. Прикрасивши тент квітами і повітряними кулями по своєму смаку можна зробити його основою для свята і пікніка. Модель оснащена можливістю закріплення бокових стінок зверху. Фіксація елементів каркаса на кнопках-засувках. Конструкція складається з знімного водонепроникного тенту (тканина), а також 4 пришитих стіни (москітна сітка).

Збірно-розбірний каркас складається з набору трубок (метал 20х0,8), сполучних пластикових фітингів (кронштейнів). Порошкове фарбування каркаса. Є також пластини (пластикові) з отворами і кілочки для додаткової фіксації шатра.

За верхніх кутів тенту є петлі для установки розтяжок і забезпечення тим самим додаткової стійкості (мотузки і кілочки входять в комплект). Зі стінами з москітної сітки (на двох блискавках), "розумний каркас". Всі шви проклеєні.


Характеристики:
Упаковка (в складеному вигляді): фірмова сумка-чохол на блискавки, см: 100х15х15.
Комплектація: тент, москітна сітка, набір пластмасових куточків і каркасних труб, чохол для зберігання і транспортування.

Матеріал: дах - поліестер 200 г / м2, москітна сітка 160 г / м2.
Вага: 15 кг.
Розмір: 300х300х200 см.
Колір: темно-зелений.

Виробництво: Coleman (Польща).


Тент Coleman 2901 (Польща) купити за вигідною ціною 4 632 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Туристические тенты таких виробників, як наприклад: Coleman в магазині terrasport.ua
Тент Coleman 2901 (Польща) Тент Coleman 2901 (Польща) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тент Coleman 2901 (Польща)"

Коментар: Хороший тент, две недели простоял на Арабатской Стрелке на ветру. Прочный стальной каркас, хорошо держит ветер, к земле можно закрепить колышками, которые в комплекте идут. Упаковывается в сравнительно компактный чехол, легко влазит в багажник автомобиля, можно переносить и в руках. Хорошая защита от палящего солнца и комаров. Короче своих денег стоит.
13 Июля 2011
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Сергей
Хороший тент, две недели простоял на Арабатской Стрелке на ветру. Прочный стальной каркас, хорошо держит ветер, к земле можно закрепить колышками, которые в комплекте идут. Упаковывается в сравнительно компактный чехол, легко влазит в багажник автомобиля, можно переносить и в руках. Хорошая защита от палящего солнца и комаров. Короче своих денег стоит.
13 Июля 2011
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні тенти

Давно мрієте зайнятися спортом? Тент Coleman 2901 (Польща) буде Вашим першим кроком. В « Туристичні тенти » є все, що необхідно спортсмену. Туристичні тенти здивує Вас своєю якістю. Тент-парус теневой Springos Light Grey, 3x2 м (SN1041) , Тент-парус теневой Springos Light Grey, 3x2 м (SN1041) і Тент-парус теневой Springos Light Grey, 3x2 м (SN1041) від знаменитих світових виробників 6928 Ви знайдете в нашому розділі Туристичні тенти . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Туристичні тенти . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн