Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I)

КОД ТОВАРУ: 474349
  • Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I)
  • Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) - Фото №2
  • Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) - Фото №3
  • Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) - Фото №4
Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I)
Тенісний стіл Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) призначений для гри в настільний теніс у закритих приміщеннях. Ігрова поверхня виконана з високоякісного ДСП товщиною 16 мм із меламіновим покриттям. Каркас та ніжки виготовлені з металевих трубок діаметром 25 мм із порошковим фарбуванням. Чотири здвоєні транспортувальні колеса діаметром 125 мм обертаються на 360°, що суттєво полегшує переміщення столу за потреби. Тенісний стіл оснащений сіткою та місцями для зберігання м'ячів. Складана конструкція з автоматичною системою блокування забезпечує компактне зберігання столу в домашніх умовах. Піднявши одну з половинок стільниці, тенісний стіл можна використовувати як для одиночних тренувань, так і для гри людьми з обмеженими можливостями. Стільниця забезпечує хороший відскік м'яча, а покриття антивідблиску дозволяє грати довше, не напружуючи очей. Тенісний стіл Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) відповідає Європейському стандарту безпеки EN 14468-1. Особливості: Тенісний стіл для приміщень, складаний, з автоматичним блокуванням для компактного зберігання, офіційних розмірів ITTF, ідеально підходить для домашнього використання. Каркас та ніжки з металевих трубок O25 мм із порошковим фарбуванням. Ігрова поверхня з ДСП високої щільності товщиною 16 мм з покриттям антивідблиску. Чотири здвоєні колеса O125 мм обертаються на 360°, полегшуючи переміщення столу в складеному вигляді. Сітка з кріпленням йде в комплекті, не потрібно її знімати перед складанням столу.Виробник: Garlando (Італія)
Garlando
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
14 999 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2002 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Клас
професійний
Застосування
для закритих приміщень
Колір поверхні
синій
АРТИКУЛ
SN929515
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тенісний стіл Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) призначений для гри в настільний теніс у закритих приміщеннях. Ігрова поверхня виконана з високоякісного ДСП товщиною 16 мм із меламіновим покриттям. Каркас та ніжки виготовлені з металевих трубок діаметром 25 мм із порошковим фарбуванням. Чотири здвоєні транспортувальні колеса діаметром 125 мм обертаються на 360°, що суттєво полегшує переміщення столу за потреби. Тенісний стіл оснащений сіткою та місцями для зберігання м'ячів. Складана конструкція з автоматичною системою блокування забезпечує компактне зберігання столу в домашніх умовах. Піднявши одну з половинок стільниці, тенісний стіл можна використовувати як для одиночних тренувань, так і для гри людьми з обмеженими можливостями. Стільниця забезпечує хороший відскік м'яча, а покриття антивідблиску дозволяє грати довше, не напружуючи очей. Тенісний стіл Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) відповідає Європейському стандарту безпеки EN 14468-1.


Особливості:

  • Тенісний стіл для приміщень, складаний, з автоматичним блокуванням для компактного зберігання, офіційних розмірів ITTF, ідеально підходить для домашнього використання.
  • Каркас та ніжки з металевих трубок O25 мм із порошковим фарбуванням.
  • Ігрова поверхня з ДСП високої щільності товщиною 16 мм з покриттям антивідблиску.
  • Чотири здвоєні колеса O125 мм обертаються на 360°, полегшуючи переміщення столу в складеному вигляді.
  • Сітка з кріпленням йде в комплекті, не потрібно її знімати перед складанням столу.

Виробник: Garlando (Італія)


Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 14 999 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Теннисные столы таких торгових марок, як наприклад: Garlando в онлайн каталозі Терра Спорт
Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) - Фото №2 Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) - Фото №3 Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Тенісні столи

Давно планували зайнятися фігурою? Стіл тенісний Garlando Progress Indoor 16 mm Blue (C-163I) допоможе на шляху до мети. В « Тенісні столи » є все, що необхідно спортсмену. Тенісні столи обрадує Вас високою якістю. Стіл тенісний складаний Donic Indoor Roller Sun (230222-G) , Стіл тенісний складаний Donic Indoor Roller Sun (230222-G) і Стіл тенісний складаний Donic Indoor Roller Sun (230222-G) від топових світових брендів 287 Ви зможете побачити в нашій лінійці Тенісні столи . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Тенісні столи . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн