Гра настільна Телепат. прості Правила

КОД ТОВАРУ: 109959
  • Гра настільна Телепат. прості Правила
  • Гра настільна Телепат. прості Правила - Фото №2
  • Гра настільна Телепат. прості Правила - Фото №3
  • Гра настільна Телепат. прості Правила - Фото №4
Гра настільна Телепат. прості Правила
Простые Правила
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
289 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 39 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Різне
АРТИКУЛ
43034
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Знаєш, про що думає твій сусід?
Ваш сусід відповідає на питання - а вам потрібно вгадати, як саме він відповів. Гра відкриває дуже цікаві факти про відносини і взаєморозуміння групи друзів або родичів. Іноді нам здається, що ми знаємо хід думок кращого друга, а виявляється, що навіть не могли припустити деякі його судження і погляди. Ну що, трошки простий психологічної гри?

Починаємо сеанс читання думок
Перемішайте карти з питаннями, покладіть на середину, роздайте всім по 3 різних жетона відповідей: усміхнений «так», сумний «ні» і байдужий «не знаю». Далі гравець бере питання, зачитує, кладе на середину столу і мовчки «відповідає» на нього викладеним смайликом вниз жетоном. Гравець зліва повинен відчути, що відповів попередній гравець, і теж викладає перед собою жетон в закриту.

І як перемогти?
Окуляри заробляють усі, хто вгадав відповідь сидить від них справа гравця. Для рахунку очок варто підготувати папірець і ручку, ну і попросити самого кращого рахівника з присутніх заповнювати колонки гравців. Процес виглядає так:

Перший гравець відповідає «так» на запитання «Я визнаю свої помилки?»
Його сусід зліва вважає, що гравець їх визнає, так що теж викладає фішку «так».
А гравець за ним згадав, як чув від нього щось погане про першого, так що подумав: «Напевно, він не вважає, що той може визнавати помилки», і виклав фішку "ні".
Четвертий гравець, знаючи гостре ставлення третього до людських недосконалостей, теж відповість «ні».
І що ж вийшло? Другий гравець отримає очко за вірну відповідь, аналогічний відповіді першого, який сидить праворуч від нього. Третій гравець не отримує нічого, тому що помилився. А четвертий теж отримує очко, тому що відповів так само, як його сусід справа - третій гравець. Гравець, який набрав до кінця партії більше всіх очок, отримує звання кращого емпатії вечора.

склад:
55 карток з питаннями,
5 спеціальних карт,
18 картонних жетонів для відповідей,
Правила гри.

Характеристики:
Мова російська.
Вік: від 12 років.
Кількість гравців: від 2 до 6 гравців.
Час гри: від 30 до 60 хвилин.
Бренд: Прості Правила


Гра настільна Телепат. прості Правила підібрати і замовити по які завищеною вартістю 289 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Разные таких торгових марок, як наприклад: Простые Правила в онлайн каталозі Терра Спорт
Гра настільна Телепат. прості Правила Гра настільна Телепат. прості Правила - Фото №2 Гра настільна Телепат. прості Правила - Фото №3 Гра настільна Телепат. прості Правила - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гра настільна Телепат. прості Правила"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно планували зайнятися фігурою? Гра настільна Телепат. прості Правила допоможе на шляху до мети. В « Різні » є все, що необхідно спортсмену. Різні обрадує Вас високою якістю. Гра настільна Стій! Це моя риба! , Гра настільна Стій! Це моя риба! і Гра настільна Стій! Це моя риба! від топових світових брендів 460 Ви зможете побачити в нашій лінійці Різні . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Різні . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн