Дошка тактична Select складна

КОД ТОВАРУ: 109801
  • Дошка тактична Select складна
  • Дошка тактична Select складна - Фото №2
Дошка тактична Select складна
Тактична дошка Select складна - зручний і компактний помічник тренера. Невеликі габарити дозволять взяти цю дошку з собою на будь-який матч, до того ж, ви можете скласти дошку, щоб вона стала ще менше. У набір входять пронумеровані фішки чотирьох кольорів, маркер і губка для стирання, а також зручний чохол для перенесення. Розміри: 60х45 см. Матеріали: алюміній, пластик. Колір білий.
Select
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Тип
Тактичні дошки
АРТИКУЛ
729410
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дошка тактична Select складна - зручний і компактний помічник тренера. Невеликі габарити дозволять взяти цю дошку з собою на будь-який матч, до того ж, ви можете скласти дошку, щоб вона стала ще менше. У набір входять фішки з номерами, виконані в чотирьох кольорах. Малювати зручно спеціальним маркером, який можна стерти спеціальною губкою. Також додається зручний чохол для перенесення. Такий арсенал засобів допоможе продумувати тактику і можливі партії в будь-якому зручному для тренера місці.

особливості:

- складна конструкція;

- різнокольорові фішки;

- компактні розміри.

Тактична дошка SELECT складна - планувати гру в будь-якому місці!

характеристики:

Розміри: 60х45 см;

Матеріали: алюміній, пластик;

Колір: білий.

Виробник: Select (Данія).

Компанія Select славиться в світі, перш за все, своїми м'ячами. М'ячі Select використовують провідні футбольні клуби світу. Але, крім м'ячів Select виробляє спортивні аксесуари, розроблені за інноваційними технологіями відповідно до потреб спортсменів. Select - це гарантія якості!


Дошка тактична Select складна вибрати за доступною вартості 0 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Тактические доски таких брендів, як наприклад: Select в каталозі магазина Terrasport
Дошка тактична Select складна Дошка тактична Select складна - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дошка тактична Select складна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Дошка тактична Select складна - це Ваш перший крок. В « Тактичні дошки » є все, що знадобиться спортсмену. Тактичні дошки здивує Вас своєю оригінальністю. Папка-планшет тренерская Cima Coach Soccer 2200 (12017) , Папка-планшет тренерская Cima Coach Soccer 2200 (12017) і Папка-планшет тренерская Cima Coach Soccer 2200 (12017) від кращих світових виробників 6788 Ви можете знайти в нашій категорії Тактичні дошки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Тактичні дошки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн