Супорт коліна ортопедичний RDX 10906 (1 шт)

КОД ТОВАРУ: 92054
  • Супорт коліна ортопедичний RDX 10906 (1 шт)
  • Супорт коліна ортопедичний RDX 10906 (1 шт) - Фото №2
Супорт коліна ортопедичний RDX 10906 (1 шт)
Тип: сСуппорт коліна ортопедичний. Матеріал: неопрен - 65%, поліестер - 35%. Додатково: наявність вставок з легованої пружинної сталі.
RDX
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
857 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 114 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L-XL
Тип супорта
Для коліна
АРТИКУЛ
10906
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Компанія RDX випускає ортопедичні наколінники високої якості. Модель супорта RDX 10906 зроблена з неопрена і поліестеру, і володіє відкритою наколінний чашкою. Стабілізувати колінну чашечку в правильному положенні допомагає пружний кільцеподібний контрфорс, який забезпечує потрібний тиск на сухожилля колінної чашечки за рахунок вшитого всередину пружного елемента.

Завдяки наявності двох пар плоских пружин з оцинкованої сталі, запобігає латеральний зсув усередині колінного суглоба і підтримуються слабкі і травмовані зв'язки. Простота і ефективність - ось, що відрізняє дану модель наколінника. RDX 10906 має чотири регулювальні ременя, який попарно розміщені зверху, знизу, спереду і ззаду, що надійно закріплює бандаж. Під час тренувань і змагань даний бандаж НЕ зісковзує, а міцно сидить на нозі.

Особливості супорта коліна:
- неопрен, поліестер;
- вставки з легованої пружинної сталі;
- підтримка ослаблених або травмованих зв'язок.

Наколенник ортопедичний RDX 10906 - твоя ідеальна екіпірування!

Характеристики:
Тип: супорт коліна ортопедичний;
Матеріал: неопрен - 65%, поліестер - 35%;
Додатково: наявність вставок з легованої пружинної сталі.

Виробник: RDX (Великобританія).
У 1999 році у Великобританії була створена марка RDX Sports, яка випускала продукцію для боксу, муай-тай і ММА. Згодом RDX завоювала всесвітню популярність, ставши одним зі світових лідерів з виробництва одягу і боксерської екіпіровки. Вироби RDX виготовляються з міцної шкіри або високоякісного шкірозамінника, а наповнювачем виступає спеціальний гель і піна високої щільності. Даний склад відмінно поглинає удари, захищає руки спортсмена і спаринг партнера, не піддається деформації.


Супорт коліна ортопедичний RDX 10906 (1 шт) купити по які завищеною вартістю 857 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спортивные суппорты таких брендів, як наприклад: RDX в каталозі Терра Спорт
Супорт коліна ортопедичний RDX 10906 (1 шт) Супорт коліна ортопедичний RDX 10906 (1 шт) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Супорт коліна ортопедичний RDX 10906 (1 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні супорти

Давно планували зайнятися фігурою? Супорт коліна ортопедичний RDX 10906 (1 шт) буде Вашим першим кроком. В « Спортивні супорти » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спортивні супорти здивує Вас своєю якістю. Супорт кисті Grande GS-410 (1 шт) , Супорт кисті Grande GS-410 (1 шт) і Супорт кисті Grande GS-410 (1 шт) від знаменитих світових виробників 169 Ви зможете побачити в нашій категорії Спортивні супорти . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спортивні супорти . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн