Супорт кисті Adidas ADSU-12341RD-1 (1 шт)

КОД ТОВАРУ: 103679
  • Супорт кисті Adidas ADSU-12341RD-1 (1 шт)
Супорт кисті Adidas ADSU-12341RD-1 (1 шт)
Тип: супорт кисті. Матеріал: еластан, нейлон, поліестер. Розмір: S, M, L. Колір: чорний. Особливості супорта: якісно фіксується на руці; не перешкоджає рухливості кисті і пальців; матеріал характеризується дихаючими властивостями; зменшує ризик травмування; зігріває м'язи, сухожилля і суглоби; застосовується у спортивній медицині.
Adidas
КУПИТИ
ЦІНА:
380 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L
Тип супорта
Для кисті
АРТИКУЛ
ADSU-12341RD-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Супорт кисті Adidas ADSU-12341RD-1 є необхідним аксесуаром для різних спортивних дисциплін, а особливо тих, в яких максимально задіяні руки. Застосуються для захисту кисті від небажаної травми, має зігріваючий ефект, компенсує слабкість м'яких тканин. Щільно прилягає до руки, завдяки якісній еластичності матеріалу, не сповзає, характеризується дихаючими властивостями

Особливості супорта:
- якісно фіксується на руці;
- не перешкоджає рухливості кисті і пальців;
- матеріал характеризується дихаючими властивостями;
- зменшує ризик травмування;
- зігріває м'язи, сухожилля і суглоби;
- застосовується у спортивній медицині.

Характеристики:
Тип: супорт кисті;
Матеріал: еластан, нейлон, поліестер;
Розмір: S, M, L;
Колір: чорний.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Назва торгової марки походить від перших складів імені та прізвища її творця Адольфа Дасслера. А почалася історія Adidas в двадцятому році минулого століття з пошиття взуття. В наші дні бренд не потребує додаткової реклами, так ка його продукція відома у всьому світі. Компанія займається випуском самої різної спортивного одягу і аксесуарів, взуття, а також різного спортивного інвентарю.



Супорт кисті Adidas ADSU-12341RD-1 (1 шт) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 380 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Спортивные суппорты таких торгових марок, як наприклад: Adidas в онлайн каталозі Терра Спорт
Супорт кисті Adidas ADSU-12341RD-1 (1 шт)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Супорт кисті Adidas ADSU-12341RD-1 (1 шт)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні супорти

Давно планували зайнятися фігурою? Супорт кисті Adidas ADSU-12341RD-1 (1 шт) допоможе на шляху до мети. В « Спортивні супорти » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні супорти обрадує Вас високою якістю. Суппорт голеностопа Power System Ankle Support Blue - XL , Суппорт голеностопа Power System Ankle Support Blue - XL і Суппорт голеностопа Power System Ankle Support Blue - XL від топових світових брендів 169 Ви зможете побачити в нашій лінійці Спортивні супорти . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Спортивні супорти . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн