Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра

КОД ТОВАРУ: 365832
  • Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра
  • Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра - Фото №2
  • Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра - Фото №3
  • Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра - Фото №4
  • Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра - Фото №5
Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра
Характеристика: Сумка для спортивної екіпіровки TITLE Boxing Deluxe 2.0.Ідеальний розмір для транспортування всієї Вашої екіпіровки, продуктів та інших речей, з запасним вільним простором для використання на Ваше усмотреніе.Ошеломляющій нервучкого пористий нейлон - глянсовий, але плотний.С-образне верхній отвір на всю довжину сумки, два повнорозмірних бічних кишені вміщають все основне снаряженіе.Передній центральний кишеню на блискавки і передній боковій кишені на застібці-липучці вміщають невеликі речі і надійно фіксують їх від випадання з сумкі.Карман для пляшки з водою щільно її фіксує і дозволяє швидко дістати пляшку і втамувати спрагу (пляшка в комплект не входить) .Регуліруемий і знімний ремінь для транспортування сумки на плече.Мягкіе нейлонові ручки на «липучках» і повністю регульованим знімним наплічним ремнем.Орігінальний принт логотипу і зображення брендаTITLE Boxingвиглядят дуже стильно і спортивно! Матеріал: надміцний нейлон.Цвет: Серий.Размери: довжин а: 66 см, ширина: 25 см, висота: 30 см.
TITLE Boxing
  • Сумка спортивная Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), серая
  • Сумка спортивная Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7180), темно-синяя
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 500 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 200 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
66х25х30
АРТИКУЛ
FP-7179
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка для спортивної екіпіровки TITLE Boxing Deluxe 2.0. Ідеальний розмір для транспортування всієї Вашої екіпіровки, продуктів та інших речей, з запасним вільним простором для використання на Ваш розсуд. Приголомшливий нервучкого нейлон - глянсовий, але щільний. З-образне верхній отвір на всю довжину сумки, два повнорозмірних бічних кишені вміщають все основне спорядження. Передній центральний кишеню на блискавки і передній боковій кишені на застібці-липучці вміщають невеликі речі і надійно фіксують їх від випадання із сумки. Карман для пляшки з водою щільно її фіксує і дозволяє швидко дістати пляшку і втамувати спрагу (пляшка в комплект не входить). Регульований і знімний ремінь для транспортування сумки на плечі. М'які нейлонові ручки на «липучках» і повністю регульованим знімним ремнем через плече. Оригінальний принт логотипу і зображення бренду TITLE Boxing виглядають дуже стильно і спортивно!

Характеристики:

  • Матеріал: надміцний нейлон.
  • Сірий колір.
  • Розміри: довжина: 66 см, ширина: 25 см, висота: 30 см.

Виробник: TITLE Boxing


Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра підібрати і купити за реальною ціною 1 500 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Дорожные сумки и чемоданы таких торгових марок, як наприклад: TITLE Boxing в електронному магазині Terra Sport
Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра - Фото №2 Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра - Фото №3 Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра - Фото №4 Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дорожні сумки і валізи

Давно хочете зайнятися фігурою? Сумка спортивна Titlte Boxing Deluxe 2.0 (FP-7179), сіра допоможе почати легко. В « Дорожні сумки і валізи » є все, що Вам знадобиться. Дорожні сумки і валізи обрадує Вас своєю надійністю. Чемодан Epic HDX (L) Black Star , Чемодан Epic HDX (L) Black Star і Чемодан Epic HDX (L) Black Star від кращих світових постачальників 1164 Ви зможете знайти в нашій лінійці Дорожні сумки і валізи . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Дорожні сумки і валізи . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн