Сумка спортивна Nike Team Training Small синій

КОД ТОВАРУ: 79557
  • Сумка спортивна Nike Team Training Small синій
  • Сумка спортивна Nike Team Training Small синій - Фото №2
Сумка спортивна Nike Team Training Small синій
Особливості сумки: спортивна, чоловіча, дуже міцна, містка, практична, якісне пошиття, функціональний дизайн, немарка, шкарпетках, добре переться, вентильований бокова кишеня на блискавці, бічний карман, велике головне відділення, кишеня з замком-блискавкою на фронтальній панелі, зручні ручки, непромокальне міцне дно, знімний регульований ремінь, додаткова бічна ручка, якісна обробка швів, якісна фурнітура, логотип Nike на передній панелі. Матеріал: поліестер 600 D. Розмір: 50х30х30 см. Колір: синій.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 199 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 160 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Матеріал
Поліестер
Належність
Чоловіча
Наявність відділу для взуття
Є
АРТИКУЛ
BA4897-412
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка спортивна Nike Team Training Small з функціональним дизайном продумана до дрібниць. Обсяг сумки дозволяє використовувати її, як для походів в спортивні зали, так і для далеких поїздок. У головному відділенні сумки є невелика кишенька для цінних речей. У ній є також великий фронтальна кишеня на блискавці і дві бічні кишені - один сітчастий, інший на кругової блискавки. Сумку можна носити в руці або на зручному плечовому ремені з м'якою накладкою. При потребі ремінь легко знімається. Ручки сумки для зручності з'єднуються застібкою Velcro ®.
Сумка спортивна Nike Team Training Small пошита з міцного поліестеру 600 D з водовідштовхувальним покриттям. Днище сумки зроблено з міцнішого, зносостійкого брезенту з надійною водовідштовхувальним просоченням, що дозволяє захистити ваші речі від води і бруду. Сумка пошита в традиційному спортивному стилі. На її торцевої і фронтальної панелях нанесений логотип виробника Nike.

Особливості сумки:
- спортивна;
- чоловіча;
- дуже міцна;
- містка;
- практична;
- якісне пошиття;
- функціональний дизайн;
- немарка;
- шкарпетках;
- добре переться;
- вентильований бокова кишеня на блискавці;
- бічний карман;
- велике головне відділення;
- кишеня із замком-блискавкою на фронтальній панелі;
- зручні ручки;
- непромокальне міцне дно;
- знімний регульований ремінь;
- додаткова бічна ручка;
- якісна обробка швів;
- якісна фурнітура;
- логотип Nike на передній панелі.

Сумка спортивна Nike Team Training Small - містка, міцна, зручна!

Характеристики:
Матеріал: поліестер 600 D.
Розмір: 50х30х30 см.
Колір: синій.

Виробник: Nike (США).

Ця легендарна американська компанія не потребує презентації. З моменту свого заснування в 1964 і до цього дня, вона змогла завоювати величезний успіх на світовому ринку. Якість продукції, що випускається нею спортивної продукції по праву вважається бездоганним.


Сумка спортивна Nike Team Training Small синій купити за вигідною ціною 1 199 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные сумки таких торгових марок, як наприклад: Nike в онлайн магазині Терра Спорт
Сумка спортивна Nike Team Training Small синій Сумка спортивна Nike Team Training Small синій - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка спортивна Nike Team Training Small синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка спортивна Nike Team Training Small синій буде Вашим першим кроком. В « Спортивні сумки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка-чохол для тенісних ракеток Head Speed SMU 12R Monstercombi BKBL (726424678372) , Сумка-чохол для тенісних ракеток Head Speed SMU 12R Monstercombi BKBL (726424678372) і Сумка-чохол для тенісних ракеток Head Speed SMU 12R Monstercombi BKBL (726424678372) від знаменитих світових виробників 1325 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні сумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн