Сумка спортивна Adidas Budo, розмір - L

КОД ТОВАРУ: 89457
  • Сумка спортивна Adidas Budo, розмір - L
Сумка спортивна Adidas Budo, розмір - L
Особливості сумки: зручна, якісна фурнітура, наявність логотипу WKF, зручна ручка, якісний замок-блискавка, наявність бічної кишені. Колір чорний.
Adidas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 375 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 184 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Унісекс
Наявність відділу для взуття
Немає
АРТИКУЛ
adiACC050-L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка спортивна Adidas Budo зручного розміру належить до тих предметів спортивного інвентарю, необхідність в яких безсумнівна. У цій зручній сумці без праці поміститься ваша спортивний одяг, а в маленькому кишеньці ви зможете зберігати ті чи інші дрібниці.
Сумка спортивна Adidas Budo володіє сучасним стилем, оптимальним розміром і зручністю. Висока якість фурнітури цієї сумки не викликає сумнівів, а наявність на передній її панелі логотипу WKF свідчить про її приналежності до спортивного інвентарю високого рівня. На це вказують також відомий логотип Adidas.

Особливості сумки:
- зручна;
- якісна фурнітура;
- наявність логотипу WKF;
- зручна ручка;
- якісний замок-блискавка;
- наявність бічної кишені.

Сумка спортивна Adidas Budo - якість, зручність, стиль!

Характеристики:
Колір: чорний.
Розмір: 67х36х33 см.

Виробник: Adidas (Німеччина).
Цей знаменитий концерн, заснований в 1948 році, на сьогоднішній день має 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в інших країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР. Спортивний одяг та інвентар, що випускаються Adidas славляться бездоганною якістю і завжди актуальним стилем.


Сумка спортивна Adidas Budo, розмір - L купити за вигідною ціною 1 375 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Спортивные сумки таких торгових марок, як наприклад: Adidas в онлайн магазині Терра Спорт
Сумка спортивна Adidas Budo, розмір - L

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка спортивна Adidas Budo, розмір - L"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні сумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка спортивна Adidas Budo, розмір - L буде Вашим першим кроком. В « Спортивні сумки » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні сумки здивує Вас своєю якістю. Сумка-чохол для тенісних ракеток Head Speed SMU 12R Monstercombi BKBL (726424678372) , Сумка-чохол для тенісних ракеток Head Speed SMU 12R Monstercombi BKBL (726424678372) і Сумка-чохол для тенісних ракеток Head Speed SMU 12R Monstercombi BKBL (726424678372) від знаменитих світових виробників 1325 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні сумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивні сумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн