Сумка Salewa Warren Messenger чорна

КОД ТОВАРУ: 79023
  • Сумка Salewa Warren Messenger чорна
Сумка Salewa Warren Messenger чорна
Особливості сумки: стильна, зручна, прекрасна фурнітура, якісна обробка деталей, міцна, компактна, алюмінієві застібки, кишеня-органайзер, ідеальна для повсякденного використання, регульована плечова лямка, зручна ручка для перенесення. Вага: 440 г. Розміри: 26х29х6 см. Матеріал: брезент. Колір: чорний / червоний.
Salewa
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
755 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 101 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Унісекс
Матеріал
Брезент
АРТИКУЛ
013.003.0267
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка Salewa Warren Messenger не може залишитися непоміченою, так як зроблена вона в дуже сучасному стилі. Незважаючи на свою видиму компактність, сумка дуже містка і її внутрішнього обсягу достатньо для розташування там найнеобхідніших в повсякденному житті речей. Окремим перевагою цієї сумки є кишені-органайзери.


Сумка Salewa Warren Messenger пошита з міцного брезенту, що гарантує їй гарну зносостійкість. Ця стильна, практична, якісна сумка стане справжньою окрасою вашої повсякденності.

Особливості сумки:
- стильна;
- зручна;
- прекрасна фурнітура;
- якісна обробка деталей;
- міцна;
- компактна;
- алюмінієві застібки;
- кишеня-органайзер;
- ідеальна для повсякденного використання;
- регульована плечова лямка;
- зручна ручка для перенесення.


Сумка Salewa Warren Messenger - сучасний стиль і класичне якість!

характеристика:
Вага: 440 г.
Розміри: 26х29х6 см.
Матеріал: брезент.
Колір: чорний / червоний.


Виробник: Salewa (Німеччина).

Компанія Salewa була заснована в 1935 році Жозефом Лібхартом, директором Мюнхенського кооперативного товариства виробників сідел і тканих матеріалів. У 1939 році була випущена перша одяг, рюкзаки з металевою рамою, лижні палиці. З тих пір, ось вже багато років, Salewa випускає якісну екіпіровку для любителів активного способу життя. Сьогодні група компаній Salewa - один з лідерів у виробництві одягу і обладнання для активного відпочинку, туризму і альпінізму. Компанії належать марки Dynafit і Silvretta. Під маркою Salewa випускається великий асортимент продукції - одяг, спальні мішки, намети, рюкзаки, альпіністське обладнання.


Сумка Salewa Warren Messenger чорна купити по реально виправданою вартості 755 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Городские сумки таких брендів, як наприклад: Salewa в інтернет каталозі Терраспорт
Сумка Salewa Warren Messenger чорна

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка Salewa Warren Messenger чорна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські сумки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Сумка Salewa Warren Messenger чорна допоможе досягти мети. В « Міські сумки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Міські сумки порадує Вас високою якістю. Сумка міська Nike Fundamentals Blocked Msng Grey , Сумка міська Nike Fundamentals Blocked Msng Grey і Сумка міська Nike Fundamentals Blocked Msng Grey від кращих світових брендів 1150 Ви побачите в нашій категорії Міські сумки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Міські сумки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн