Сумка Nike Studio Kit S

КОД ТОВАРУ: 102190
  • Сумка Nike Studio Kit S
Сумка Nike Studio Kit S
Тип: сумка. Матеріал: поліестер, бавовна. Категорія: унісекс. Конструкція: основне відділення на блискавці, зовнішня кишеня на блискавці, зручна ручка-петелька. Розмір: 20x15x11 см.
Nike
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
529 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 71 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
BA4913-005
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Nike Studio Kit S - зручна сумочка, яка стане в нагоді вам не тільки в місті, а й в подорож. Це сумка відрізняється не тільки своєю якістю, але ще й оригінальністю - якщо вивернути її навиворіт, ви отримаєте сумку з іншим колірним рішенням. Вважайте, що ви купили дві сумки за ціною однієї!

Матеріал виготовлення Nike Studio Kit S - поліестер і бавовна, який забезпечить не тільки стильний вигляд, але і довговічність виробу. Nike Studio Kit S володіє зручною ручкою-петелькою для максимально комфортної транспортування сумки, кишеньки, а також якісну фурнітуру.

Особливості сумки:
- поліестер, бавовна;
- можливість носити виворітного стороною;
- зручна ручка-петелька.

Сумка Nike Studio Kit S - будь стильним!

Характеристики:
Тип: сумка;
Матеріал: поліестер, бавовна;
Категорія: унісекс;
Конструкція: основне відділення на блискавці, зовнішня кишеня на блискавці, зручна ручка-петелька;
Розмір: 20x15x11 см.

Виробник: Nike (США).
Nike - компанія, яку не потрібно представляти, адже кожен чув про цей бренд. Звичайно ж, це говорить про самому найкращій якості всієї продукції Nike. Підстава для компанії було закладено ще в 1964 році під назвою Blue Ribbon Sports. Вже в 1978 році компанія офіційно була перейменована на Nike, Inc. На сьогоднішній день торгова марка Nike займається не тільки виробництвом одягу, але і є володарем безліччю роздрібних магазинів Niketown, а так само є спонсором багатьох спортсменів.

Сумка Nike Studio Kit S купити за вигідною ціною 529 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Сумки для принадлежностей таких виробників, як наприклад: Nike в магазині terrasport.ua
Сумка Nike Studio Kit S

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка Nike Studio Kit S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сумки для приладдя

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка Nike Studio Kit S буде Вашим першим кроком. В « Сумки для приладдя » є все, що необхідно спортсмену. Сумки для приладдя здивує Вас своєю якістю. Чохол для одягу Deuter Zip Pack 6 л granite , Чохол для одягу Deuter Zip Pack 6 л granite і Чохол для одягу Deuter Zip Pack 6 л granite від знаменитих світових виробників 1195 Ви знайдете в нашому розділі Сумки для приладдя . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Сумки для приладдя . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн