Сумка на пояс Ferrino Aere RFID (925716)

КОД ТОВАРУ: 269415
  • Сумка на пояс Ferrino Aere RFID (925716)
Сумка на пояс Ferrino Aere RFID (925716)
Ferrino Aere RFID - спеціальна потайна поясна сумка, яка дозволяє в походах, поїздках зберігати документи, банківські картки, ключі, смартфон і гроші при собі, а також захистити банківські карти від крадіжки грошей з допомогою RFID-захисту. Сумка дуже тонка, її без проблем можна носити під одягом. Оскільки сумка безпосередньо може контактувати з шкірою - для її виробництва обраний натуральний екологічний матеріал - бавовна, а зворотна сторона зроблена сітчастої. Матеріал досить міцний, оскільки має структуру переплетення ripstop. Для більшої зручності поясний ремінь має еластичні вставки, завдяки чому не передавить пояс і не натирає. Сумка має одне велике відділення в якому без проблем можна розмістити паспорт, п'ятидюймовий смартфон і інші важливі дрібниці. Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі + 58 ° С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не міг раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні. Технічні характеристики: Вага, кг: 0.05 Розміри, см: 32х11 Максимальний обсяг талії: 115 см Матеріал: Cotton Ripstop DWR - 100% бавовна з підвищеною стійкістю на розрив завдяки структурі Ripstop і водовідштовхувальним просоченням. Колір: пісочний Призначення: для походів, ділових поїздок, подорожей, щоденного використання Особливості конструкції: RFID захист - в підкладку сумки вшитий матеріал, який блокує сканери радіочастотної ідентифікації (RFID), і що перешкоджає зчитування інформації, і, як наслідок, крадіжці грошей з банківських карт Відділення на блискавці Текстильна застібка Velcro - блокіратор замку блискавки Дихаюча спинка з сітчастою підкладкою Еластичні вставки на поясному ремені запобігають можливість передавливания в області талії матеріали: Cotton Ripstop DWR - бавовна вважається екологічної тканиною. Вироби з бавовни гіпоалергенні, приємні на дотик, комфортні для тіла, не електризується і добре пропускають повітря, що особливо важливо для виробів, що контактують безпосередньо з шкірою. Тканина має структуру переплетення волокон Ripstop, завдяки чому відрізняється підвищеною стійкістю до стирання і розриву, а також просякнута DWR складом, завдяки чому має водовідштовхувальні властивості. Комплектація: Сумка на пояс Виробник: Ferrino (Італія) Термін гарантії: 2 роки
Ferrino
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
455 грн
ЦІНА: 227 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 30 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Бежевий
Тип
Сумка поясна
Матеріал
Поліестер
АРТИКУЛ
925716
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ferrino Aere RFID - спеціальна потайна поясна сумка, яка дозволяє в походах, поїздках зберігати документи, банківські картки, ключі, смартфон і гроші при собі, а також захистити банківські карти від крадіжки грошей з допомогою RFID-захисту. Сумка дуже тонка, її без проблем можна носити під одягом. Оскільки сумка безпосередньо може контактувати з шкірою - для її виробництва обраний натуральний екологічний матеріал - бавовна, а зворотна сторона зроблена сітчастої. Матеріал досить міцний, оскільки має структуру переплетення ripstop. Для більшої зручності поясний ремінь має еластичні вставки, завдяки чому не передавить пояс і не натирає. Сумка має одне велике відділення в якому без проблем можна розмістити паспорт, п'ятидюймовий смартфон і інші важливі дрібниці.

Маючи за плечима більш ніж столітній досвід виробництва спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70 ° С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі + 58 ° С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не міг раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Технічні характеристики:

  • Вага, кг: 0.05
  • Розміри, см: 32х11
  • Максимальний обсяг талії: 115 см
  • Матеріал: Cotton Ripstop DWR - 100% бавовна з підвищеною стійкістю на розрив завдяки структурі Ripstop і водовідштовхувальним просоченням.
  • Колір: пісочний
  • Призначення: для походів, ділових поїздок, подорожей, щоденного використання

Особливості конструкції:

  • RFID захист - в підкладку сумки вшитий матеріал, який блокує сканери радіочастотної ідентифікації (RFID), і що перешкоджає зчитування інформації, і, як наслідок, крадіжці грошей з банківських карт
  • Відділення на блискавці
  • Текстильна застібка Velcro - блокіратор замку блискавки
  • Дихаюча спинка з сітчастою підкладкою
  • Еластичні вставки на поясному ремені запобігають можливість передавливания в області талії

матеріали:

  • Cotton Ripstop DWR - бавовна вважається екологічної тканиною. Вироби з бавовни гіпоалергенні, приємні на дотик, комфортні для тіла, не електризується і добре пропускають повітря, що особливо важливо для виробів, що контактують безпосередньо з шкірою. Тканина має структуру переплетення волокон Ripstop, завдяки чому відрізняється підвищеною стійкістю до стирання і розриву, а також просякнута DWR складом, завдяки чому має водовідштовхувальні властивості.

Комплектація:

  • Сумка на пояс

Виробник: Ferrino (Італія)


Сумка на пояс Ferrino Aere RFID (925716) купити за вигідною ціною 227 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Сумки для принадлежностей таких торгових марок, як наприклад: Ferrino в інтернет-магазині Терраспорт
Сумка на пояс Ferrino Aere RFID (925716)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка на пояс Ferrino Aere RFID (925716)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сумки для приладдя

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка на пояс Ferrino Aere RFID (925716) буде Вашим першим кроком. В « Сумки для приладдя » є все, що необхідно спортсмену. Сумки для приладдя здивує Вас своєю якістю. Чохол для одягу Deuter Zip Pack 4 л granite , Чохол для одягу Deuter Zip Pack 4 л granite і Чохол для одягу Deuter Zip Pack 4 л granite від знаменитих світових виробників 1195 Ви знайдете в нашому розділі Сумки для приладдя . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Сумки для приладдя . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн