Сумка на плече Gabol Kurt 4L Brown 528912-002

КОД ТОВАРУ: 261293
  • Сумка на плече Gabol Kurt 4L Brown 528912-002
  • Сумка на плече Gabol Kurt 4L Brown 528912-002 - Фото №2
Сумка на плече Gabol Kurt 4L Brown 528912-002
Штучна шкіра виготовляється з багатошарового за структурою синтетичного матеріалу, який отримано методом обробки основи з текстилю полімерним речовиною. Препарат не алергенний, відрізняється м'якою фактурою, приємний на дотик. Штучний якісний замінник шкіри анітрохи не поступається натуральній шкірі. Штучний матеріал міцніше, міцніше натурального завдяки хімічним волокнам, що робить матеріал основи і лицьового боку більш зносостійким, продовжуючи його термін служби. Модель включає в себе один основний відділ, вшитий кишеню на блискавки, а також кишеню відкритого типу. На тильній і лицьової сторони розміщені кишені, що застібаються на блискавку. Відділ на фасадній стороні запмрается на блискавку, всередині має кишеню для документів. Стильна і функціональна сумка на кожен день. Компанія Gabol заснована в 1965 році в місті Валенсія. Найбільший виробник Іспанії спеціалізується на проектуванні та виробництві валіз, сумок, гаманців і рюкзаків. На сьогоднішній день товари торгової марки Gabol успішно продаються в 65 країнах по всьому світу, тільки в Іспанії зареєстровано понад 1600 точок продажу. Однією з найважливішим завданням компанії Gabol є створення екологічно чистих продуктів, без вмісту шкідливих речовин для людини (Phthalate free). Товари Gabol відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства по реєстрації, оцінки, авторизації і обмеження виробництва і використання хімічних речовин. Компанія значно зміцнила свою присутність на ринку завдяки участі в престижних національних і міжнародних галузевих виставках, таких як Bisutex (Мадрид), ILM (Оффенбах), Paperworld (Франкфурті), InSights (Нюрнберг) та Francal (Сан-Паулу). Технічні характеристики: Обсяг, л: 4 Вага, кг: 0.410 Розміри, см: 20х24х8 Матеріал: штучна шкіра - міцний, еластичний, стійкий до зношування синтетичний матеріал Колір: Brown (коричневий) Призначення: для офісу і повсякденного використання в межах міста особливості: Містке основне відділення закривається на блискавку. Усередині відділення розташована кишеня на блискавки і відділ для мобільного телефону або планшета. На тильній і лицьової сторони розміщені кишені, що застібаються на блискавку Відділ на фасадній стороні, замикається на блискавку, всередині розташована кишеня для документів. Широкий ремінь через плече, регульований по довжині. Подовжені пулером на блискавках, для зручності відкриття кишень в рукавичках Комплектація: сумка Виробник: Gabol (Іспанія) Термін гарантії: 1 рік
Gabol
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
745 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 99 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
Обсяг, л
4
Належність
Чоловіча
АРТИКУЛ
925011
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Штучна шкіра виготовляється з багатошарового за структурою синтетичного матеріалу, який отримано методом обробки основи з текстилю полімерним речовиною. Препарат не алергенний, відрізняється м'якою фактурою, приємний на дотик. Штучний якісний замінник шкіри анітрохи не поступається натуральній шкірі. Штучний матеріал міцніше, міцніше натурального завдяки хімічним волокнам, що робить матеріал основи і лицьового боку більш зносостійким, продовжуючи його термін служби.

Модель включає в себе один основний відділ, вшитий кишеню на блискавки, а також кишеню відкритого типу. На тильній і лицьової сторони розміщені кишені, що застібаються на блискавку. Відділ на фасадній стороні запмрается на блискавку, всередині має кишеню для документів. Стильна і функціональна сумка на кожен день.

Компанія Gabol заснована в 1965 році в місті Валенсія. Найбільший виробник Іспанії спеціалізується на проектуванні та виробництві валіз, сумок, гаманців і рюкзаків. На сьогоднішній день товари торгової марки Gabol успішно продаються в 65 країнах по всьому світу, тільки в Іспанії зареєстровано понад 1600 точок продажу.

Однією з найважливішим завданням компанії Gabol є створення екологічно чистих продуктів, без вмісту шкідливих речовин для людини (Phthalate free). Товари Gabol відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства по реєстрації, оцінки, авторизації і обмеження виробництва і використання хімічних речовин.

Компанія значно зміцнила свою присутність на ринку завдяки участі в престижних національних і міжнародних галузевих виставках, таких як Bisutex (Мадрид), ILM (Оффенбах), Paperworld (Франкфурті), InSights (Нюрнберг) та Francal (Сан-Паулу).

Технічні характеристики:

  • Обсяг, л: 4
  • Вага, кг: 0.410
  • Розміри, см: 20х24х8
  • Матеріал: штучна шкіра - міцний, еластичний, стійкий до зношування синтетичний матеріал
  • Колір: Brown (коричневий)
  • Призначення: для офісу і повсякденного використання в межах міста

особливості:

  • Містке основне відділення закривається на блискавку. Усередині відділення розташована кишеня на блискавки і відділ для мобільного телефону або планшета.
  • На тильній і лицьової сторони розміщені кишені, що застібаються на блискавку
  • Відділ на фасадній стороні, замикається на блискавку, всередині розташована кишеня для документів.
  • Широкий ремінь через плече, регульований по довжині.
  • Подовжені пулером на блискавках, для зручності відкриття кишень в рукавичках

Комплектація:

  • сумка

Виробник: Gabol (Іспанія)

Термін гарантії: 1 рік

  • Країна виробника Іспанія
  • Габаритні розміри, мм 200х240х80
  • Вага, кг 0.410
  • Обсяг, л 4
  • колір коричневий

Сумка на плече Gabol Kurt 4L Brown 528912-002 купити по реально виправданою вартості 745 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Городские сумки таких брендів, як наприклад: Gabol в інтернет каталозі Терраспорт
Сумка на плече Gabol Kurt 4L Brown 528912-002 Сумка на плече Gabol Kurt 4L Brown 528912-002 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка на плече Gabol Kurt 4L Brown 528912-002"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Міські сумки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Сумка на плече Gabol Kurt 4L Brown 528912-002 допоможе досягти мети. В « Міські сумки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Міські сумки порадує Вас високою якістю. Сумка міська Nike Fundamentals Blocked Msng Grey , Сумка міська Nike Fundamentals Blocked Msng Grey і Сумка міська Nike Fundamentals Blocked Msng Grey від кращих світових брендів 1150 Ви побачите в нашій категорії Міські сумки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Міські сумки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн