Сумка Leone Sportivo Black

КОД ТОВАРУ: 128525
  • Сумка Leone Sportivo Black
Сумка Leone Sportivo Black
Матеріал: нейлон; Розміри: 70 см * 33 см * 35 см; Обсяг: 80 л; Колір чорний; Особливості: ремінь через плече для перенесення сумки і м'які ручки;   міцний матеріал вироби.
Leone
КУПИТИ
ЦІНА:
1 667 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 222 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Вид
Для тренувань
АРТИКУЛ
1580_500047
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка Leone Sportivo Black - відмінно підійде для всіх спортсменів. Має хорошу зносостійкість, а значить буде вірним союзником довгий час. Незважаючи на свої незначні розміри, сумка дуже містка і функціональна. Продумана конструкція дозволяє легко носити сумку з собою.


особливості:

- місткість сумки - 80 л .;

- ремінь через плече для перенесення сумки і м'які ручки;

- міцний матеріал вироби.

 

Характеристики:

Матеріал: нейлон;

Розміри: 70 см * 33 см * 35 см;

Обсяг: 80 л;

Колір: чорний.

 

Виробник:   Leone (Італія)

Компанія починала свій шлях з шкіряних виробів, з часом поступившись хобі свого творця, Лева Орландо, який захоплювався боксом. Незабаром, Leone   став беззмінним лідером на італійському ринку екіпіровки для боксу. Зараз же компанія займається спорядженням для багатьох видів спорту, експортуючи його по всьому світу,   гарантуючи найвищу якість вже в 3-му поколінні.


Сумка Leone Sportivo Black купити за вигідною ціною 1 667 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Сумки и кейсы для велосипедов таких торгових марок, як наприклад: Leone в інтернет-магазині Терраспорт
Сумка Leone Sportivo Black

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка Leone Sportivo Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сумки та кейси для велосипедів

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка Leone Sportivo Black буде Вашим першим кроком. В « Сумки та кейси для велосипедів » є все, що необхідно спортсмену. Сумки та кейси для велосипедів здивує Вас своєю якістю. Велосумка-корзина на кермо BRAVVOS CK-083 30x25x25cm червона в білий горошок , Велосумка-корзина на кермо BRAVVOS CK-083 30x25x25cm червона в білий горошок і Велосумка-корзина на кермо BRAVVOS CK-083 30x25x25cm червона в білий горошок від знаменитих світових виробників 4313 Ви знайдете в нашому розділі Сумки та кейси для велосипедів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Сумки та кейси для велосипедів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн