Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л)

КОД ТОВАРУ: 83766
  • Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л)
  • Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) - Фото №2
  • Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) - Фото №3
  • Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) - Фото №4
Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л)
Особливості сумки: модель 2013 року, сучасний стиль, м'яка, ідеально підходить для пікніків, верхній шар зроблений з поліестеру, підкладка зроблена з PVC, регульований плечовий ремінь, зручні ручки для перенесення, компресійні ремені, зовнішня кишеня з сітки. Тканина: поліестер 100%. Підкладка: PVC (полівінілхлорид). Обсяг: 20 л. Вага: 0,95 кг.
Outwell
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
675 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 90 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Обсяг, л
20
Час збереження температури
до 10 годин
АРТИКУЛ
590011
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) стане незамінною на літніх пікніках і прогулянках. Завдяки чудовим теплоізоляційним властивостям стінок сумка утримує оптимально теплу / прохлодную температуру харчових продуктів протягом декількох годин. Оснащена компресійними ременями, призначеними для зменшення її об'єму в разі потреби. Вага сумки становить 0,95 кг.

Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) зроблена в дуже симпатичному спортивному стилі, найбільш підходящому для заміського відпочинку. Носити сумку можна як на плечовому ремені, так і в руках. Її зовнішній шар виконаний з міцного поліестеру, а підкладка - з PVC. Для зберігання різних дрібних речей в сумці є зовнішній карман. Вона легко чиститься від пилу і бруду.


Особливості сумки:
- модель 2013 року;
- сучасний стиль;

- утримує температуру протягом декількох годин;
- м'яка;
- ідеально підходить для пікніків;
- верхній шар зроблений з поліестеру;
- підкладка зроблена з PVC;
- регульований плечовий ремінь;
- зручні ручки для перенесення;
- компресійні ремені;
- зовнішня кишеня з сітки.

Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) - незамінна на заміському відпочинку!

Характеристики:
Тканина: поліестер 100%.
Підкладка: PVC (полівінілхлорид).
Обсяг: 20 л.
Вага: 0,95 кг.


Виробник: Outwell (Данія).

Штаб-квартира Outwell знаходиться в Данії. Продукт компанії - спорядження та обладнання для активного відпочинку, туризму і спорту. Основне завдання керівництва і співробітників Outwell - створення продукції, яка відрізняється якістю, зручністю, відмінним дизайном і функціональністю. Компанія приділяє велику увагу оновленню виробництва і матеріалів, розуміючи, що це одна з необхідних умов для досягнення високого класу якості. Інноваційні розробки компанії - це створення туристичних наметів з подвійним куполом і подвійним тунелем, створення системи, яка забезпечує надійний захист спорядження в будь-яких кліматичних умовах і система настройки максимальної висоти намети, без втрати стійкості.


Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) купити за вигідною ціною 675 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Термосумки таких торгових марок, як наприклад: Outwell в електронному каталозі Терраспорт
Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) - Фото №2 Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) - Фото №3 Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термосумки

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка ізотермічна Outwell Cooltime M (20 л) буде Вашим першим кроком. В « Термосумки » є все, що необхідно спортсмену. Термосумки здивує Вас своєю якістю. Термосумка Time Eco TE-4015 (4820211100735), 15л , Термосумка Time Eco TE-4015 (4820211100735), 15л і Термосумка Time Eco TE-4015 (4820211100735), 15л від знаменитих світових виробників 1125 Ви знайдете в нашому розділі Термосумки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Термосумки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн