Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional (12 л)

КОД ТОВАРУ: 113664
  • Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional (12 л)
Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional (12 л)
Тип сумки: ізотермічна. Режим роботи: охолодження. Матеріал: поліестер. Матеріал ізоляції: поліпропілен. Час утримування температури: до 12 годин. Розмір: 36х20х26 см. Об'єм: 12 л. Колір коричневий.
Ezetil
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 128 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 151 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Обсяг, л
12
Час збереження температури
До 12 години
АРТИКУЛ
4020716072319
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional 12л пошита з міцного сучасного нейлону 70 D, стійкого до зносу і вигоряння на сонці. Герметичний внутрішній шар товщиною 8 мм створює термоізоляційні умови, при яких утримується всередині сумки температура значно нижче вуличної (на 20 С). Тобто, при зовнішній температурі +35 С, внутрішня температура становить від +5 до +15 С. Без використання акумуляторів холоду температура утримується протягом 5 годин, з акумуляторами - протягом 12 годин.
Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional 12л має ергономічними, добре продуманою формою. Наявність трьох зовнішніх кишень різного розміру робить її максимально зручною у використанні. Ергономічна форма. Сталий дно. Довгий плечовий ремінь. Зручна фурнітура. Стриманий дизайн. Тип сумки: ізотермічна. Режим роботи: охолодження. Матеріал: поліестер. Матеріал ізоляції: поліпропілен. Час утримування температури: до 12 годин. Розмір: 36х20х26 см. Об'єм: 12 л. Колір коричневий.

Особливості сумки:
- ізотермічна;
- оптимально зручний обсяг;
- утримує холод протягом 12 годин;
- стриманий дизайн;
- пошита з нейлону 70 D;
- якісний ізоляційний шар: поліпропілен;
- стійке дно;
- 3 зовнішніх кишені різного розміру;
- оригінальний дизайн;
- незамінна в подорожі.

Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional 12л - зручна, містка, стильна!

Характеристики:
Тип сумки: ізотермічна.
Режим роботи: охолодження.
Матеріал: поліестер.
Матеріал ізоляції: поліпропілен.
Час утримування температури: до 12 годин.
Розмір: 36х20х26 см.
Обсяг: 12 л.
Колір: коричневий.

Виробник: Ezetil (Німеччина).

Ezetil - широко відомий виробник автомобільних холодильників, технічні та функціональні характеристики яких відповідають найвищим стандартам. Дизайн продукції і технологічні розробки ведуться інженерами-конструкторами IPV GmbH в Німеччині, а власне виробництво зосереджено на фабриках в Німеччині, Італії, Чехії, Китаї. Такий підхід обумовлений щорічно зростаючим попитом на продукцію і необхідністю розширення виробничих потужностей.


Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional (12 л) купити по які завищеною вартістю 1 128 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Термосумки таких брендів, як наприклад: Ezetil в каталозі Терра Спорт
Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional (12 л)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional (12 л)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Термосумки

Давно планували зайнятися фігурою? Сумка ізотермічна Ezetil КС Professional (12 л) буде Вашим першим кроком. В « Термосумки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Термосумки здивує Вас своєю якістю. Термосумка Ranger, 5 л (R213) , Термосумка Ranger, 5 л (R213) і Термосумка Ranger, 5 л (R213) від знаменитих світових виробників 1125 Ви зможете побачити в нашій категорії Термосумки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Термосумки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн