Сумка дорожня Granite Gear Packable Duffel 100 Basalt / Flint

КОД ТОВАРУ: 261449
  • Сумка дорожня Granite Gear Packable Duffel 100 Basalt / Flint
  • Сумка дорожня Granite Gear Packable Duffel 100 Basalt / Flint - Фото №2
Сумка дорожня Granite Gear Packable Duffel 100 Basalt / Flint
Лінійку дорожніх сумок Granite Gear Packable Duffel відрізняє можливість багатогранного використання. Ці сумки можуть транспортуватися в руках, на плечі або за спиною в якості рюкзака. Але головна особливість - це грамотне використання простору: на зберіганні сумка може бути упакована в компактний чохол на блискавки, а в поїздці цей чохол можна прикріпити до сумки зовні і використовувати в якості додаткового відділення або кишені. Технічні характеристики: Обсяг, л: 100 Вага, кг: 0.82 Розміри, см: 76х35х32 Матеріал: Polyester 600D PU (Taurpalite) - стійкий до зносу і стирання, міцний матеріал із зовнішнім поліуретановим водонепроникним покриттям Колір: Basalt / Flint (синій / сірий) Призначення: для подорожей, авіаперельотів, провезення великої кількості багажу. Особливості конструкції: Barrier Water-Repellency - дана технологія забезпечує повну водозащиту сумки на 360 °. Сумка пошита з поліестерової тканини Taurpalite щільністю 600D і має поліуретанове покриття, що надійно захищає від промокання. Всі відділення мають захищені від проникнення вологи блискавки. Фасадний кишеню сумки оснащений блискавкою з гідробар'єром. Блискавка основного відділення ховається під верхній клапан. Barrier Zipper Tricot-Lined Pocket - малий фасадний кишеню з водозахищеного блискавкою має м'яку флисовую підкладку. Тут може бути розміщений смартфон з діагоналлю до 6 дюймів, сонцезахисні окуляри або інші речі, що вимагають більш дбайливого транспортування і надійного захисту від намокання. Trail Tested Load Carrying Technology - оскільки сумка має великий обсяг, все ручки і шлейки мають зручне захоплення, посилену конструкцію, розміщені в декількох місцях, і здатні витримати навантаження більше 25 кг. Конструкцією передбачена можливість транспортування сумки на плечах за спиною, з цією метою сумка оснащена широкими регульованими шлейками і нагрудної стяжкою. Fully Packable - спеціальний чохол дозволяє компактно упакувати в нього сумку повністю, коли вона не використовується, або може бути закріплений на сумку завдяки системі Molle і використовуватися в якості підсумків. MOLLE Loops - Система «Molle» для навісу додаткового обладнання розташована на фасадній частині сумки. Тут може бути закріплений не тільки чохол від сумки або будь-який інший підсумок, який має систему Molle. Комплектація: сумка чохол Виробник: Granite Gear (США) Термін гарантії: 1 рік
Granite Gear
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 169 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 290 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Сумка
АРТИКУЛ
924423
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лінійку дорожніх сумок Granite Gear Packable Duffel відрізняє можливість багатогранного використання. Ці сумки можуть транспортуватися в руках, на плечі або за спиною в якості рюкзака. Але головна особливість - це грамотне використання простору: на зберіганні сумка може бути упакована в компактний чохол на блискавки, а в поїздці цей чохол можна прикріпити до сумки зовні і використовувати в якості додаткового відділення або кишені.

Технічні характеристики:

  • Обсяг, л: 100
  • Вага, кг: 0.82
  • Розміри, см: 76х35х32
  • Матеріал: Polyester 600D PU (Taurpalite) - стійкий до зносу і стирання, міцний матеріал із зовнішнім поліуретановим водонепроникним покриттям
  • Колір: Basalt / Flint (синій / сірий)
  • Призначення: для подорожей, авіаперельотів, провезення великої кількості багажу.

Особливості конструкції:

  • Barrier Water-Repellency - дана технологія забезпечує повну водозащиту сумки на 360 °. Сумка пошита з поліестерової тканини Taurpalite щільністю 600D і має поліуретанове покриття, що надійно захищає від промокання. Всі відділення мають захищені від проникнення вологи блискавки. Фасадний кишеню сумки оснащений блискавкою з гідробар'єром. Блискавка основного відділення ховається під верхній клапан.

  • Barrier Zipper Tricot-Lined Pocket - малий фасадний кишеню з водозахищеного блискавкою має м'яку флисовую підкладку. Тут може бути розміщений смартфон з діагоналлю до 6 дюймів, сонцезахисні окуляри або інші речі, що вимагають більш дбайливого транспортування і надійного захисту від намокання.

  • Trail Tested Load Carrying Technology - оскільки сумка має великий обсяг, все ручки і шлейки мають зручне захоплення, посилену конструкцію, розміщені в декількох місцях, і здатні витримати навантаження більше 25 кг. Конструкцією передбачена можливість транспортування сумки на плечах за спиною, з цією метою сумка оснащена широкими регульованими шлейками і нагрудної стяжкою.

  • Fully Packable - спеціальний чохол дозволяє компактно упакувати в нього сумку повністю, коли вона не використовується, або може бути закріплений на сумку завдяки системі Molle і використовуватися в якості підсумків.

  • MOLLE Loops - Система «Molle» для навісу додаткового обладнання розташована на фасадній частині сумки. Тут може бути закріплений не тільки чохол від сумки або будь-який інший підсумок, який має систему Molle.

Комплектація:

  • сумка
  • чохол

Виробник: Granite Gear (США)

Термін гарантії: 1 рік

  • Країна виробника Росія
  • Габаритні розміри, мм 760х350х320
  • Вага, кг 0.82
  • Обсяг, л 100
  • Колір чорний / сірий

Сумка дорожня Granite Gear Packable Duffel 100 Basalt / Flint підібрати і замовити по які завищеною вартістю 2 169 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Дорожные сумки и чемоданы таких торгових марок, як наприклад: Granite Gear в онлайн каталозі Терра Спорт
Сумка дорожня Granite Gear Packable Duffel 100 Basalt / Flint Сумка дорожня Granite Gear Packable Duffel 100 Basalt / Flint - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка дорожня Granite Gear Packable Duffel 100 Basalt / Flint"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дорожні сумки і валізи

Давно планували зайнятися фігурою? Сумка дорожня Granite Gear Packable Duffel 100 Basalt / Flint допоможе на шляху до мети. В « Дорожні сумки і валізи » є все, що необхідно спортсмену. Дорожні сумки і валізи обрадує Вас високою якістю. Сумка дорожня Members Holdall Ultra Lightweight Foldaway Small 39 Red , Сумка дорожня Members Holdall Ultra Lightweight Foldaway Small 39 Red і Сумка дорожня Members Holdall Ultra Lightweight Foldaway Small 39 Red від топових світових брендів 1164 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дорожні сумки і валізи . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дорожні сумки і валізи . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн