Сумка для м'ячів Mikasa FS6B-BK1

КОД ТОВАРУ: 100476
  • Сумка для м'ячів Mikasa FS6B-BK1
Сумка для м'ячів Mikasa FS6B-BK1
Сумка для м'ячів Mikasa FS6B-BK1. Матеріал: нейлон. Колір: чорний з додаванням біло-синього. Особливості: містка сумка для м'ячів (6 шт.), Відмінне співвідношення ціна-якість, цікаве колірне рішення.
Mikasa
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
935 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 125 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Тип
Сумки / сітки для м'ячів
АРТИКУЛ
FS6B-BK1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Сумка для м'ячів Mikasa FS6B-BK1 дозволить Вам переносити за раз не один футбольний або баскетбольний м'яч, а цілих шість. Має у своєму розпорядженні своєю зручністю при перенесенні, так як має плечовий ремінь і ручки, для більшого комфорту. Підходить для поїздок на тренування, а також, для далеких командних ігор. Відрізняється винятковою якістю і привабливою ціною, а також має цікаве колірне рішення.

особливості:
- містка сумка для м'ячів (6 шт.);
- відмінне співвідношення ціна-якість;
- цікаве колірне рішення.

Сумка для м'ячів Mikasa - все, що потрібно для Вашого комфорту!

Характеристики:

Тип:
сумка для м'ячів;
Матеріал: нейлон;
Колір: чорний з додаванням біло-синього.

Виробник: Mikasa (Японія).

Японська компанія Mikasa займається розробкою різної спортивної екіпіровки, в основному для видів спорту, в яких використовується м'яч. Займає хороше місце серед конкурентів, впроваджуючи свої власні технології, торкаючись вдосконалення спортивних товарів. Mikasa є постійним офіційним партнером для FIVB, FINA і CEV. Споживачі можуть знайти таку відмінну для себе межу, як співвідношення ціна-якість, так як чудове японське якість, щодо ринкових цін, тримається на середньому рівні.

Сумка для м'ячів Mikasa FS6B-BK1 купити за вигідною ціною 935 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Футбольные мячи таких торгових марок, як наприклад: Mikasa в електронному каталозі Терраспорт
Сумка для м'ячів Mikasa FS6B-BK1

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Сумка для м'ячів Mikasa FS6B-BK1"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно мрієте зайнятися спортом? Сумка для м'ячів Mikasa FS6B-BK1 буде Вашим першим кроком. В « Футбольні м'ячі » є все, що необхідно спортсмену. Футбольні м'ячі здивує Вас своєю якістю. М'яч футбольний Molten F5V1700-K , М'яч футбольний Molten F5V1700-K і М'яч футбольний Molten F5V1700-K від знаменитих світових виробників 392 Ви знайдете в нашому розділі Футбольні м'ячі . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Футбольні м'ячі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн