Стілець складаний туристичний Vango Malibu Tall Phantom

КОД ТОВАРУ: 230728
  • Стілець складаний туристичний Vango Malibu Tall Phantom
Стілець складаний туристичний Vango Malibu Tall Phantom
Тип: складне крісло; Максимальне навантаження: 120 кг; Матеріал каркаса: сталева рама - легка і міцна; Матеріал конструкції: 600D Polyester; Призначення: для кемпінгу, відпочинок на природі, риболовля, будинок, дача; Колір: сірий / чорний; Розміри: 89х67х97см; Вага: 3.00 кг;
Vango
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 566 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 209 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Допустиме навантаження
до 100 кг
АРТИКУЛ
923223
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стілець складаний туристичний Vango Malibu Tall Phantom подарує вам відчуття комфорту під час подорожей і кемпінгу. Конструкція жорстка, сталевий каркас витримує людську вагу до 120 кг. Стілець легко складається і розкладається, в транспортуванні зручний, так як не займає багато місця. У ніжок є спеціальні пластикові платформи, які не дозволяють занурюватися в землю. Для зручності створені м'які, широкі підлокітники, вони допоможуть повністю розслабитися. Напої можна покласти в підсклянник на одному з підлокітників. Чохол виконаний з міцної, зносостійкої тканини чорно-сірого кольору. Матеріал стійкий до протирання і забруднень. У подорожах важливо не тільки милування навколишньою природою, а й зручність, стілець Vango Malibu Tall Phantom саме те, що необхідно для комфортабельного релаксу.


особливості:

  • плоскі ніжки для запобігання занурень в землю;
  • підсклянник для склянки чи пляшки;
  • м'які підлокітники;
  • з'єднувальні кріплення сталевого каркаса з ABS пластику;
  • пенополиуретановая підкладка в районі сидіння і спини;
  • міцний чохол для транспортування.


Характеристики:
Тип: складне крісло;
Максимальне навантаження: 120 кг;
Матеріал каркаса: сталева рама - легка і міцна;
Матеріал конструкції: 600D Polyester;
Призначення: для кемпінгу, відпочинок на природі, риболовля, будинок, дача;
Колір: сірий / чорний;
Розміри: 89х67х97см;
Вага: 3.00 кг;

Гарантія: 12 місяців.

Виробник: Vango (Великобританія).
Торгова компанія Vango заснована в Шотландії в 1966 році, вона створює різний туристичне спорядження, а також необхідні товари для відпочинку і подорожей. Кожен любитель подорожувати зможе знайти для себе необхідне: кемпінгову меблі: намети і різні аксесуари, килимки та спальні мішки. Для споживачів є товар бюджетний і преміум-класу.


Стілець складаний туристичний Vango Malibu Tall Phantom купити за вигідною ціною 1 566 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Туристические стулья и кресла таких торгових марок, як наприклад: Vango в онлайн каталозі Терра Спорт
Стілець складаний туристичний Vango Malibu Tall Phantom

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стілець складаний туристичний Vango Malibu Tall Phantom"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Туристичні стільці і крісла

Давно мрієте зайнятися спортом? Стілець складаний туристичний Vango Malibu Tall Phantom буде Вашим першим кроком. В « Туристичні стільці і крісла » є все, що необхідно спортсмену. Туристичні стільці і крісла здивує Вас своєю якістю. Стілець туристичний Р-22 зі спинкою Time Eco (4820183480446GREEN) , Стілець туристичний Р-22 зі спинкою Time Eco (4820183480446GREEN) і Стілець туристичний Р-22 зі спинкою Time Eco (4820183480446GREEN) від знаменитих світових виробників 948 Ви знайдете в нашому розділі Туристичні стільці і крісла . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Туристичні стільці і крісла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн