Кресало Cascade Designs Strike Igniter

КОД ТОВАРУ: 151339
  • Кресало Cascade Designs Strike Igniter
Кресало Cascade Designs Strike Igniter
Матеріал: метал, пластик. Вага: 39 р Температура іскри: 3000 градусів. Особливості: Компактний розмір. 3000-12000 висікання. Висока температура іскри. Є відкривачка для пляшок. Чи не залежить від погодних умов.
Cascade Designs
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
646 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 86 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
03167
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кресало Cascade Designs Strike Igniter - легкий аксесуар, яким можна розпалити рідкопаливні і газові пальники. Модель працює в екстремальних умовах, не піддається впливу температури і вологості. Кресало висікає багато іскор з високою температурою. Модель легка і надійна, має вбудовану відкривачку для пляшок.

особливості:

·          Компактний розмір;

·          3000-12000 висікання;

·          Висока температура іскри;

·          Є відкривачка для пляшок;

·          Чи не залежить від погодних умов.

Характеристики:

  Матеріал: метал, пластик;

  Вага: 39 г;

  Температура іскри: 3000 градусів.

Виробник: Cascade Designs (США).

Фірма займається виробництвом товарів для туризму. Асортимент широкий і підходить на всі випадки життя. Товари моделюються в США, випускаються в Тайвані або в Південній Кореї. Якість товарів високе, вони виконуються з безпечних для навколишнього середовища матеріалів. Вони довговічні в експлуатації, а їх зручність і функціональність повністю відповідають вартості.  


Кресало Cascade Designs Strike Igniter підібрати і замовити по які завищеною вартістю 646 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Принадлежности для розжига таких торгових марок, як наприклад: Cascade Designs в онлайн каталозі Терра Спорт
Кресало Cascade Designs Strike Igniter

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кресало Cascade Designs Strike Igniter"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Приналежності для розпалювання

Давно планували зайнятися фігурою? Кресало Cascade Designs Strike Igniter допоможе на шляху до мети. В « Приналежності для розпалювання » є все, що необхідно спортсмену. Приналежності для розпалювання обрадує Вас високою якістю. Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack блакитний , Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack блакитний і Ніж-кресало Light My Fire FireKnife Pin-pack блакитний від топових світових брендів 2749 Ви зможете побачити в нашій лінійці Приналежності для розпалювання . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Приналежності для розпалювання . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн