Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Highlight 44 "

КОД ТОВАРУ: 78713
  • Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Highlight 44 "
Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Highlight 44
Особливості стійки: мобільна, серія NBA Highlight, високоміцна рама, композитний щит, що амортизує сталеве кільце Standard, підстава наповнюється водою або піском, зручне регулювання висоти, транспортувальні коліщата, висока якість. Тип підйомного пристрою: телескопічний. Опора: трехчастная труба. Діаметр труби: 7,62 см. Матеріал щита: Еко композит. Діагональ щита: 1,12м. Діапазон регулювання висоти: 2,29-3,05 м. Вага стійки: 24,5 кг.
Spalding
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
10 199 грн
ЦІНА: 9 179 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1225 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
77453CN
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стійка баскетбольна мобільна Spalding NBA Highlight 44 "зібрана на високоміцної сталевої рами, що складається з трьох частин, діаметр рами 7,62 см. Щит виконаний з еко композиту. На щиті стійки закріплено Амортизуюче сталеве кільце Standard. Стойка відповідає найвищим вимогам, що пред'являються до спортивного інвентарю цього класу. Виробник баскетбольної стійки Spalding відомий у всьому світі своїми високими виробничими стандартами.
Стійка баскетбольна мобільна Spalding NBA Highlight 44 "регулюється по висоті від 2,29 до 3,05 м за допомогою телескопічної щогли. Опорою стійки служить труба діаметром 7,62 см.

Особливості стійки:
- високоміцна сталева рама;
- щит композитний;
- регулювання висоти;
- транспортувальні коліщата;
- надійна опора;
- висока якість.

Стійка баскетбольна мобільна Spalding NBA Highlight 44 "- гарантія міцності і високої якості!

Характеристики:
Тип підйомного пристрою:
телескопічний.
Опора: трехчастная труба.
Діаметр труби: 7,62 см.
Матеріал щита: еко композит.
Діагональ щита: 1,12м.
Діапазон регулювання висоти: 2,29-3,05 м.
Вага стійки: 24,5 кг.


Виробник: Spalding (США).

Spalding - американська компанія, всесвітньо відомий виробник спортивних товарів заснована Альбертом Спалдінга в Чикаго, штат Іллінойс, в 1876 році і в даний час з штаб-квартирою в місті Спрінгфілд (Массачусетс). Компанія спеціалізується на виробництві м'ячів та інвентарю для багатьох видів спорту: баскетбол, бейсбол, футбол, софтбол, волейбол, американський футбол, лижі і гольф. Spalding - перша компанія, що випустила баскетбольний м'яч для офіційних ігор. Spalding домоглася значних результатів в розробці зовнішнього покриття для баскетбольних м'ячів.


Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Highlight 44 " купити по реально виправданою вартості 9 179 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Баскетбольные стойки таких брендів, як наприклад: Spalding в інтернет каталозі Терраспорт
Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Highlight 44 "

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Highlight 44 ""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні стійки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding NBA Highlight 44 " допоможе досягти мети. В « Баскетбольні стійки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Баскетбольні стійки порадує Вас високою якістю. Стійки баскетбольні (мобільні) Highlight Composite Portable 44 "Spalding 61798CN , Стійки баскетбольні (мобільні) Highlight Composite Portable 44 "Spalding 61798CN і Стійки баскетбольні (мобільні) Highlight Composite Portable 44 "Spalding 61798CN від кращих світових брендів 3688 Ви побачите в нашій категорії Баскетбольні стійки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Баскетбольні стійки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн