Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Junior 32 "

КОД ТОВАРУ: 78714
  • Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Junior 32 "
Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Junior 32
Особливості стійки: мобільна, для юних спортсменів, серія NBA Junior, високоміцна рама, посилений композитний щит в чорній оправі, що амортизує сталеве кільце Standard, підстава наповнюється водою, зручне регулювання висоти, транспортувальні коліщата, висока якість. Тип підйомного пристрою: телескопічний. Опора: сталева труба. Діаметр труби: 5,1 см. Матеріал щита: еко композит. Діагональ щита: 32 дюйма (0,82 м). Діапазон регулювання висоти: 1,37-1,98 м. Вага стійки: 12,9 кг. Місткість підстави: 4 літри води (піску).
Spalding
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
5 399 грн
ЦІНА: 4 859 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 649 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
58232CN
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стійка баскетбольна мобільна Spalding Junior 32 "призначена для використання всередині приміщень або на вулиці. Ідеально півходу для юних спортсменів, що бажають з раннього віку освоїти правила гри в баскетбол. Зібрано на високоміцної сталевої рами з діаметром перетину 5,1 см. Щит виконаний з еко композиту . На щиті стійки закріплено Амортизуюче сталеве кільце Standard. Стойка відповідає найвищим вимогам, що пред'являються до спортивного інвентарю цього класу. Виробник баскетбольної стійки Spalding відомий у всьому світі своїми високими виробничими стандартами.
Стійка баскетбольна мобільна Spalding Junior 32 "регулюється по висоті від 1,37 до 1,98 м за допомогою телескопічної щогли. Опорою стійки служить труба діаметром 5,1 см.

Особливості стійки:
- високоміцна сталева рама;
- щит композитний;
- регулювання висоти;
- транспортувальні коліщата;
- надійна опора;
- висока якість.

Стійка баскетбольна мобільна Spalding Junior 32 "- гарантія міцності і високої якості!

Характеристики:
Тип підйомного пристрою: телескопічний.
Опора: сталева труба.
Діаметр труби: 5,1 см.
Матеріал щита: еко композит.
Діагональ щита: 32 дюйма (0,82 м).
Діапазон регулювання висоти: 1,37-1,98 м.
Вага стійки: 12,9 кг.
Місткість підстави: 4 літри води (піску).


Виробник: Spalding (США).

Spalding - американська компанія, всесвітньо відомий виробник спортивних товарів заснована Альбертом Спалдінга в Чикаго, штат Іллінойс, в 1876 році і в даний час з штаб-квартирою в місті Спрінгфілд (Массачусетс). Компанія спеціалізується на виробництві м'ячів та інвентарю для багатьох видів спорту: баскетбол, бейсбол, футбол, софтбол, волейбол, американський футбол, лижі і гольф. Spalding - перша компанія, що випустила баскетбольний м'яч для офіційних ігор. Spalding домоглася значних результатів в розробці зовнішнього покриття для баскетбольних м'ячів.


Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Junior 32 " купити по які завищеною вартістю 4 859 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Баскетбольные стойки таких брендів, як наприклад: Spalding в каталозі Терра Спорт
Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Junior 32 "

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Junior 32 ""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні стійки

Давно планували зайнятися фігурою? Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Junior 32 " буде Вашим першим кроком. В « Баскетбольні стійки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Баскетбольні стійки здивує Вас своєю якістю. Стійка стрітбольний мобільна SS00078 , Стійка стрітбольний мобільна SS00078 і Стійка стрітбольний мобільна SS00078 від знаменитих світових виробників 3688 Ви зможете побачити в нашій категорії Баскетбольні стійки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Баскетбольні стійки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн