Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Gold 48 "

КОД ТОВАРУ: 78711
  • Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Gold 48 "
Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Gold 48
Особливості стійки: елітна мобільна стійка, високоміцна сталева рама, алюмінієва обробка, акриловий щит, регулювання висоти, транспортувальні коліщата, надійна опора, висока якість. Матеріал щита: прозорий акрил. Діагональ щита: 48 дюймів (1,22 м). Діапазон регулювання висоти: 2,14-3,05 м. Тип підйомного пристрою: гвинтовий домкрат U-Turn Pro. Кільце: Pro Image ™. Опора: труба з квадратним профілем 10 см. Вага стійки: 51 кг.
Spalding
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
21 239 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2835 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
66634CN
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стійка баскетбольна мобільна Spalding Gold 48 "зібрана на високоміцної сталевої рами з алюмінієвою обробкою. Щит виконаний з прозорого акрилу. Стойка відповідає найвищим вимогам, що пред'являються до спортивного інвентарю цього класу. Виробник баскетбольної стійки Spalding відомий у всьому світі своїми високими виробничими стандартами.
Стійка баскетбольна мобільна Spalding Gold 48 "регулюється по висоті від 2,14 до 3,05 м. Тип підйомного пристрою: гвинтовий домкрат U-Turn Pro. Опорою стійки служить труба з квадратним профілем 10 см. Вага стійки 51 кг.

Особливості стійки:
- елітна мобільна стійка;
- високоміцна сталева рама;
- алюмінієва обробка;
- акриловий щит;
- регулювання висоти;
- транспортувальні коліщата;
- надійна опора;
- висока якість.

Стійка баскетбольна мобільна Spalding Gold 48 "- гарантія міцності і високої якості!

Характеристики:
Матеріал щита: прозорий акрил.
Діагональ щита: 1,22м.
Діапазон регулювання висоти: 2,14-3,05 м.
Тип підйомного пристрою: гвинтовий домкрат U-Turn Pro.
Кільце: Pro Image ™.
Опора: труба з квадратним профілем 10 см.
Вага стійки: 51 кг.

Виробник: Spalding (США).

Spalding - американська компанія, всесвітньо відомий виробник спортивних товарів заснована Альбертом Спалдінга в Чикаго, штат Іллінойс, в 1876 році і в даний час з штаб-квартирою в місті Спрінгфілд (Массачусетс). Компанія спеціалізується на виробництві м'ячів та інвентарю для багатьох видів спорту: баскетбол, бейсбол, футбол, софтбол, волейбол, американський футбол, лижі і гольф. Spalding - перша компанія, що випустила баскетбольний м'яч для офіційних ігор. Spalding домоглася значних результатів в розробці зовнішнього покриття для баскетбольних м'ячів.


Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Gold 48 " вибрати за доступною вартості 21 239 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Баскетбольные стойки таких брендів, як наприклад: Spalding в каталозі магазина Terrasport
Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Gold 48 "

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Gold 48 ""

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Баскетбольні стійки

Давно хотіли зайнятися спортом? Стійка баскетбольна (мобільна) Spalding Gold 48 " - це Ваш перший крок. В « Баскетбольні стійки » є все, що знадобиться спортсмену. Баскетбольні стійки здивує Вас своєю оригінальністю. Стійка баскетбольна стаціонарна (вулична), дві опори винос до 600 мм, SS00073 , Стійка баскетбольна стаціонарна (вулична), дві опори винос до 600 мм, SS00073 і Стійка баскетбольна стаціонарна (вулична), дві опори винос до 600 мм, SS00073 від кращих світових виробників 3688 Ви можете знайти в нашій категорії Баскетбольні стійки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Баскетбольні стійки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн