Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver

КОД ТОВАРУ: 253113
  • Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver
  • Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver - Фото №2
  • Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver - Фото №3
Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver
Тип: столик для ноутбука; Вид: трансформер; Розмір ноутбука: 14 '', 15 '', 16 '', 17 '', 18 '', 19 ''; Охолодження: активне; Вентилятори: 2; Харчування: від USB; Матеріал стільниці і ніжок: сплав алюмінію; Матеріал шарнірів: ABC-пластик; У складеному вигляді: 490х280х50 мм; Стільниця: 420х280 мм; Робоча поверхня: 420х275 мм; Підставка під мишку: 155х165 мм; Гранична висота: 480 мм; Довжина однієї секції ніжки: 220 мм; Вага: 1,7 кг; Максимальне навантаження: 15 кг; Колір: сріблястий; Поверхня: матова; Граничний кут нахилу стільниці: 360 °; Комплектація: столик для ноутбука, підставка під мишку, відкритий передній упор з пересувними фіксаторами ноутбука, USB кабель живлення.
UFT
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 299 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 173 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
uftsprintersilver
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver - є оригінальною, високоякісною моделлю. Дане пристосування забезпечує ідеальну зручність і комфорт під час роботи з гаджетом. Столик відрізняється високою міцністю і компактними розмірами, оснащений спеціальною підставкою для мишки, яка фіксується на будь-якій висоті. Також в стільниці даної моделі встановлені два вентилятори, які не дозволяють ноутбуку перегріватися, а також спеціальний обмежувач, що не дозволяє гаджету падати. Столик може застосовуватися не тільки в якості підставки, але і для сніданку, малювання або простого читання книги. Виконано пристосування з максимально легкого сплаву алюмінію, що відрізняється оптимальною міцністю.

Особливості столика:

  • трансформер;
  • для ноутбука;
  • забезпечує зручність і комфорт під час роботи з гаджетом;
  • відрізняється високою міцністю;
  • компактний розмір;
  • підставка для мишки встановлюється на будь-якій стороні і будь-якій висоті;
  • встановлені два вентилятори;
  • може використовуватися для сніданку, малювання, читання книги;
  • з високоміцного і максимально легкого сплаву алюмінію.

Характеристики:
Тип: столик для ноутбука;
Вид: трансформер;
Розмір ноутбука: 14 '', 15 '', 16 '', 17 '', 18 '', 19 '';
Охолодження: активне;
Вентилятори: 2;
Харчування: від USB;
Матеріал стільниці і ніжок: сплав алюмінію;
Матеріал шарнірів: ABC-пластик;
У складеному вигляді: 490х280х50 мм;
Стільниця: 420х280 мм;
Робоча поверхня: 420х275 мм;
Підставка під мишку: 155х165 мм;
Гранична висота: 480 мм;
Довжина однієї секції ніжки: 220 мм;
Вага: 1,7 кг;
Максимальне навантаження: 15 кг;
Колір: сріблястий;
Поверхня: матова;
Граничний кут нахилу стільниці: 360 °;
Комплектація: столик для ноутбука, підставка під мишку, відкритий передній упор з пересувними фіксаторами ноутбука, USB кабель живлення.

Виробник: UFT (Україна).
Торгова марка UFT заснована в 2009 році в Києві. Виробничі потужності компанії розташовані на території Китаю. Продукція бренду створюється з використанням інноваційних технологій і сучасних матеріалів. Товари компанії спрямовані на забезпечення комфорту під час роботи, навчання або відпочинку. Продукція UFT відрізняється надійністю, міцністю, оригінальним дизайном, а також функціональністю і естетичний зовнішній вигляд. Асортимент торгової марки представлений столиками-трансформерами для ноутбуків, сувенірними товарами, іграшками, монопод, власниками для смартфонів і багатьом іншим.


Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver купити по реально виправданою вартості 1 299 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Товары для дома таких брендів, як наприклад: UFT в інтернет каталозі Терраспорт
Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver - Фото №2 Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Товари для дому

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Столик трансформер для ноутбука UFT Sprinter T6 Silver допоможе досягти мети. В « Товари для дому » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Товари для дому порадує Вас високою якістю. Кружка магнітна Bradex Office Cup 350 мл , Кружка магнітна Bradex Office Cup 350 мл і Кружка магнітна Bradex Office Cup 350 мл від кращих світових брендів 896 Ви побачите в нашій категорії Товари для дому . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Товари для дому . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн