Стіл для армрестлінгу Wuotan SS-32

КОД ТОВАРУ: 115958
  • Стіл для армрестлінгу Wuotan SS-32
Стіл для армрестлінгу Wuotan SS-32
Вид: професійний тренажер; довжина: 810 мм; ширина: 970 мм; висота: 1100 мм; навантаження: до 300 кг; вага: 40 кг; сірий колір; особливості: призначений для занять армрестлінгом в закритих приміщеннях; відповідає всім міжнародним стандартам; м'які валики і підлокітники; доступна ціна.
Wuotan
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
7 650 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1021 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Лава для жиму
АРТИКУЛ
SS-32
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стіл для армрестлінгу Wuotan CC-32 знахідка для кожного любителя армрестлінгу. стіл призначений   для професійних спарингів, а також аматорських занять за всіма правилами. Найбільш зручний для використання в закритих приміщеннях. Унікальні валики і підлокітники з м'якого матеріалу надають впевненості в кожному русі.


особливості:

- Призначений для занять армрестлінгом в закритих приміщеннях;

- Відповідає всім міжнародним стандартам;

- М'які валики і підлокітники;

- Доступна ціна.


Характеристики:

Вид: професійний тренажер;

Довжина: 810 мм;

Ширина: 970 мм;

Висота: 1100 мм;

Навантаження: до 300 кг;

Вага: 40 кг;

Колір: сірий.


Виробник: Wuotan (Україна)

Обираючи продукцію вітчизняного виробника Wuotan, ви робите ставку на багаторічний досвід, ефективність вправ, незмінний високу якість   при незначних витратах. Професійні тренажери від Wuotan доступні кожному. В асортименті компанії ви знайдете тренажери на всі групи м'язів, максимальної ефективності та продуктивності.   Високий професіоналізм виробника дозволяє   Wuotan легко конкурувати на європейському ринку. Wuotan - вибір сильних!


 



Стіл для армрестлінгу Wuotan SS-32 купити за вигідною ціною 7 650 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Оснащения для спортзалов и площадок таких торгових марок, як наприклад: Wuotan в онлайн каталозі Терра Спорт
Стіл для армрестлінгу Wuotan SS-32

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стіл для армрестлінгу Wuotan SS-32"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Оснащення для спортзалів і майданчиків

Давно мрієте зайнятися спортом? Стіл для армрестлінгу Wuotan SS-32 буде Вашим першим кроком. В « Оснащення для спортзалів і майданчиків » є все, що необхідно спортсмену. Оснащення для спортзалів і майданчиків здивує Вас своєю якістю. Магазин Ekol Alp 14 патронів , Магазин Ekol Alp 14 патронів і Магазин Ekol Alp 14 патронів від знаменитих світових виробників 9007 Ви знайдете в нашому розділі Оснащення для спортзалів і майданчиків . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Оснащення для спортзалів і майданчиків . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн