Стійка для зберігання м'ячів мобільна одностороння, на 28 шт SS00510

КОД ТОВАРУ: 155002
  • Стійка для зберігання м'ячів мобільна одностороння, на 28 шт SS00510
Стійка для зберігання м'ячів мобільна одностороння, на 28 шт SS00510
Розмір: 190х63х45 см. Матеріал: сталь. Особливості: для зберігання 28 м'ячів; одностороння; надійна і довговічна конструкція; на коліщатках; регульована ширина полиць; стійке полімерне покриття.
Украина
КУПИТИ
ЦІНА:
8 230 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1099 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SS00510
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Стійка для зберігання м'ячів мобільна одностороння, на 28 шт SS00510 - прослужить довгі роки без сколів, іржі або деформації, за рахунок стійкого порошкового покриття. Застосовується в спортивних залах шкіл або інших навчальних закладів для зберігання м'ячів різного діаметра, за рахунок регульованих по ширині полиць. При необхідності можна перекотити стійку ближче до тренуються, а в кінці тренування відтягнути її і встановити вздовж стіни, наприклад. Конструкція складається з профільних труб, що говорить про її надійності.

особливості:
- для зберігання 28 м'ячів;
- одностороння;
- надійна і довговічна конструкція;
- на коліщатках;
- регульована ширина полиць;
- стійке полімерне покриття.

Характеристики:
Розмір:
125х35х20 см;
Матеріал: сталь.

Виробник: Україна.
Український виробник завойовує ринок металевих конструкцій завдяки недорогому виробництву в поєднанні з новітніми технологіями. Асортимент продукції вражає і спрямований на насичення ринку новим якісним товаром в області допоміжного обладнання для спортивних залів, фітнес центрів.


Стійка для зберігання м'ячів мобільна одностороння, на 28 шт SS00510 підібрати і купити за реальною ціною 8 230 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: Украина в електронному магазині Terra Sport
Стійка для зберігання м'ячів мобільна одностороння, на 28 шт SS00510

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Стійка для зберігання м'ячів мобільна одностороння, на 28 шт SS00510"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хочете зайнятися фігурою? Стійка для зберігання м'ячів мобільна одностороння, на 28 шт SS00510 допоможе почати легко. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що Вам знадобиться. Лави та стійки (тренажери для преса) обрадує Вас своєю надійністю. Стійки під штангу регульовані PGL BR5 , Стійки під штангу регульовані PGL BR5 і Стійки під штангу регульовані PGL BR5 від кращих світових постачальників 136 Ви зможете знайти в нашій лінійці Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн