Степпер міні HouseFit S9010D "твістер" зі стійкою

КОД ТОВАРУ: 100533
  • Степпер міні HouseFit S9010D "твістер" зі стійкою
Степпер міні HouseFit S9010D
Комп'ютер: ЖК монітор. Показання монітора: кількість кроків, час, кількість кроків за хвилину, калорії, сканування. Особливості конструкції: гідравлічна система навантаження, два циліндра, вертикальна стійка з поручнями для стійкості й комфорту, педалі імітують поворотні руху корпусом - "твістер", спеціальні кріплення для використання ручних еспандерів. Габарити (ДхШхВ): 55х53х125 см. Вага тренажера: 11,5 кг. Вага користувача (мах): 100 кг.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 505 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 334 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
АРТИКУЛ
15751
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

HouseFit S9010D - міні степпер "твістер", який стане найкращим варіантом для будинку, завдяки своїм компактним розмірам. Даний степпер має гідравлічні циліндрами, які забезпечують відмінну навантаження на всі групи м'язів спини, ніг і сідниць. Модель степпера S9010D має монітором, який поінформує вас про кількість кроків, часу, кількості кроків в хвилину і калоріях. Максимальна вага користувача даними міні степпером HouseFit становить 100 кг. Особливістю даного степпера є наявність спеціальної стійки з поручнями, завдяки якій набагато простіше і зручніше виконувати різні вправи.

Особливості степпера:
- компактні розміри;
- "твістер";
- гідравлічні циліндри забезпечують навантаження;
- наявність монітора з показниками кількості кроків, часу тренування, кількості кроків за хвилину, калорій;
- наявність стійки з поручнями.

Степпер міні HouseFit S9010D "твістер" зі стійкою - твій домашній тренажерний зал!

Характеристики:
Комп'ютер: ЖК монітор;
Показання монітора: кількість кроків, час, кількість кроків за хвилину, калорії, сканування;
Особливості конструкції: гідравлічна система навантаження, два циліндра, вертикальна стійка з поручнями для стійкості й комфорту, педалі імітують поворотні руху корпусом - "твістер", спеціальні кріплення для використання ручних еспандерів;
Габарити (ДхШхВ): 55х53х125 см;
Вага тренажера: 11,5 кг;
Вага користувача (мах): 100 кг.
Гарантія: 1 рік.

Виробник: HouseFit (США).
HouseFit - компанія, яка була створена в США в кінці 80-х. Основним баченням компанії було створення першокласних тренажерів для будинку - з малими габаритами, але з відмінною функціональністю. HouseFit домоглися своєї мети, ставши одним з американських і європейських лідерів з виробництва еліптичних тренажерів, велотренажерів, бігових доріжок та інших товарів для спорту.

Степпер міні HouseFit S9010D "твістер" зі стійкою купити по реально виправданою вартості 2 505 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Степперы таких брендів, як наприклад: HouseFit в інтернет каталозі Терраспорт
Степпер міні HouseFit S9010D "твістер" зі стійкою

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Степпер міні HouseFit S9010D "твістер" зі стійкою"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Степпер міні HouseFit S9010D "твістер" зі стійкою допоможе досягти мети. В « Степпери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Степпери порадує Вас високою якістю. Степер поворотний EnergyFIT, GB-S032X , Степер поворотний EnergyFIT, GB-S032X і Степер поворотний EnergyFIT, GB-S032X від кращих світових брендів 154 Ви побачите в нашій категорії Степпери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Степпери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн