Степ-платформа Tunturi Aerobic Power Step

КОД ТОВАРУ: 114795
  • Степ-платформа Tunturi Aerobic Power Step
Степ-платформа Tunturi Aerobic Power Step
Тип тренажера: степ-платформа. Розмір: 1,1х0,41 м. Регулювання висоти: 0,11х0,16х0,21 м. Максимальна вага користувача: 160 кг.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
3 075 грн
ЦІНА: 2 870 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 383 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
14TUSCL325
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Степ платформа Tunturi Aerobic Power Step використовується для занять степ-аеробікою, спрямованої на поліпшення роботи серцево-судинної і дихальної системи, розвиток витривалості, підвищення тонусу і еластичності м'язів, особливо сідничних м'язів і м'язів ніг. Регулярні заняття на степ-платформі дозволяють побачити результат вже через 1-1,5 місяці.
Степ платформа Tunturi Aerobic Power Step забезпечує безпечні тренування завдяки своїй стійкості і нековзною гумовому покриттю. Трирівнева конструкція дозволяє легко регулювати рівень навантажень, включаючи в роботу різні групи м'язів. Кожні додаткові 5 см висоти включають в роботу на 12% більше м'язів, ніж попередній рівень. Ширина платформи приблизно в 2 рази більше, ніж середньостатистичний розмір ноги, що знижує ризик необережно кроку повз платформи і отримання травм. Тип тренажера: степ-платформа. Розмір: 1,1х0,41 м. Регулювання висоти: 0,11х0,16х0,21 м. Максимальна вага користувача: 160 кг.

Особливості степ-платформи:
- для занять степ-аеробікою;
- трирівнева конструкція;
- гарантія ефективних і безпечних тренувань;
- не вимагає спеціальних спортивних навичок;
- надійна, стійка конструкція;
- нековзна поверхня.

Степ платформа Tunturi Aerobic Power Step - гарантія ефективних і безпечних тренувань!

Характеристики:
Тип тренажера: степ-платформа.
Розмір: 1,1х0,41 м.
Регулювання висоти: 0,11х0,16х0,21 м.
Максимальна вага користувача: 160 кг.

Виробник: Tunturi (Фінляндія).

Tunturi - відомий виробник домашніх тренажерів різного призначення, екіпіровки для силових тренувань, і супутніх аксесуарів. Технічні характеристики і дизайн продукції, що випускається компанією Tunturi продукції відповідають прийнятим стандартам.


Степ-платформа Tunturi Aerobic Power Step купити за вигідною ціною 2 870 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Степперы таких торгових марок, як наприклад: Tunturi в інтернет-магазині Терраспорт
Степ-платформа Tunturi Aerobic Power Step

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Степ-платформа Tunturi Aerobic Power Step"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Степ-платформа Tunturi Aerobic Power Step буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степпер SportsArt S715 , Степпер SportsArt S715 і Степпер SportsArt S715 від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн