Степ-платформа міні Reebok

КОД ТОВАРУ: 23060
  • Степ-платформа міні Reebok
Степ-платформа міні Reebok
Степ платформа міні Reebok зручна у використанні для домашніх тренувань. Не займає багато місця. За допомогою степ платформи, Ви зможете зміцнити м'язи ніг, а також поліпшити стан серцево-судинної системи. Помірні навантаження допоможуть досягти бажаних результатів.
Reebok
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 349 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 314 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
11153
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Степ платформа міні Reebok зручна у використанні для домашніх тренувань. Не займає багато місця. За допомогою степ платформи, Ви зможете зміцнити м'язи ніг, а також поліпшити стан серцево-судинної системи. Якщо Ви ведете малорухливий спосіб життя, степ платформа необхідна Вам для підтримки серцево-судинної системи і тонусу м'язової маси. Помірні навантаження допоможуть досягти бажаних результатів.

Степ платформа міні Reebok - для ефективних тренувань в домашніх умовах!

Характеристики:
2 регульованих рівня висоти: від 16,5 до 21,5 см.
  Розмір платформи: 39,2x72 см.
  Максимальна вага користувача: 110 кг.

Виробник: Reebok (Англія).

Компанія Reebok - одна з найвідоміших в світі серед виробників спортивного одягу і аксесуарів для спорту. Історія Reebok - це історія приголомшуючого успіху, до якого дана компанія почала свій шлях в кінці 19 століття. На сьогоднішній день вона є дочірнім підрозділом Adidas і не перестає радувати нас стильними та інноваційними спортивними новинками.


Степ-платформа міні Reebok купити за вигідною ціною 2 349 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Степперы таких виробників, як наприклад: Reebok в магазині terrasport.ua
Степ-платформа міні Reebok

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Степ-платформа міні Reebok"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно мрієте зайнятися спортом? Степ-платформа міні Reebok буде Вашим першим кроком. В « Степпери » є все, що необхідно спортсмену. Степпери здивує Вас своєю якістю. Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 , Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 і Степпер тренажер Pro-Supra Dance Stepper Twist Run FI-4813 від знаменитих світових виробників 154 Ви знайдете в нашому розділі Степпери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Степпери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн