Степ-платформа Fitex MD1710

КОД ТОВАРУ: 131721
  • Степ-платформа Fitex MD1710
Степ-платформа Fitex MD1710
Колір: сірий з чорним. довжина: 980 мм. Ширина: 380 мм. Висота: 150/200/250 мм. Кількість рівнів висоти: 3. Система навантаження: власна вага. Матеріал: пластик, гума. Особливості: Три рівні висоти. Поверхня платформи не ковзає. Стійкість конструкції. Немає обмежень по вазі.
Fitex
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 629 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 351 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
MD1710
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Степ-платформа Fitex - головний атрибут групових занять з фітнесу. Степ-платформа необхідна для тренування витривалості, кардіонагрузок, а також опрацювання рельєфу. Кількість вправ велике, потрібно тільки підібрати висоту, на якій займатися буде комфортно. Сама поверхня платформи - прогумована, тому не ковзає, а конструкція міцна і стійка.  

особливості:

·          Три рівні висоти;

·          Поверхня платформи не ковзає;

·          Стійкість конструкції;

·          Немає обмежень по вазі.

Характеристики:

  Колір: сірий з чорним;

  довжина: 980 мм;

  Ширина: 380 мм;

  Висота: 150/200/250 мм;

  Кількість рівнів висоти: 3;

  Система навантаження: власна вага;

  Матеріал: пластик, гума.

Виробник: Fitex (Англія).

Компанія займається виробництвом якісного спортивного обладнання, як для любителів, так і для професіоналів. Всі аксесуари і тренажери підходять для щоденних тренувань. Фірма ретельно стежить за тим, щоб покупці не нашкодили своєму здоров'ю, оскільки безпека перебуває в пріоритеті. А ще компанія не забуває про впровадження нових технологій, що дозволяє займати лідируючі позиції в продажах.


Степ-платформа Fitex MD1710 вибрати за доступною вартості 2 629 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Степперы таких брендів, як наприклад: Fitex в каталозі магазина Terrasport
Степ-платформа Fitex MD1710

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Степ-платформа Fitex MD1710"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Степпери

Давно хотіли зайнятися спортом? Степ-платформа Fitex MD1710 - це Ваш перший крок. В « Степпери » є все, що знадобиться спортсмену. Степпери здивує Вас своєю оригінальністю. Міні-степпер HouseFit Twister S002 , Міні-степпер HouseFit Twister S002 і Міні-степпер HouseFit Twister S002 від кращих світових виробників 154 Ви можете знайти в нашій категорії Степпери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Степпери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн