Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000

КОД ТОВАРУ: 13887
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 - Фото №2
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 - Фото №3
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 - Фото №4
Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000
Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 - це тренажер з електромагнітної системою навантаження, який прекрасно підходить, як для домашнього використання, так і для тренувань у спортзалах. Орбитрек має 15 вбудованих програм навантажень і довжину кроку в 51 см, що надає тренуванні більшої інтенсивності при залученні різних груп м'язів. Завдяки електромагнітної системі тренажер працює абсолютно безшумно, а маховик вагою 10 кг сприяє більш плавного ходу педалей.
Sportop
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
28 000 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3738 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електромагнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
135
Вага маховика, кг
10
Навантаження, рівнів
15
АРТИКУЛ
E5000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E 5000 - це тренажер з електромагнітної системою навантаження, який прекрасно підходить, як для домашнього використання, так і для тренувань у спортзалах. Орбитрек має 15 вбудованих програм навантажень і довжину кроку в 51 см, що надає тренуванні більшої інтенсивності при залученні різних груп м'язів. Завдяки електромагнітної системі тренажер працює абсолютно безшумно, а маховик вагою 10 кг сприяє більш плавного ходу педалей. Тренажер обладнаний спеціальною консоллю з 3 D ефектом показу інформації, що включає в себе шестивіконний цифровий LED дисплей і графічний LED дисплей, за допомогою яких, Ви завжди зможете регулювати швидкість і спостерігати за станом Вашого пульсу, а також точно дізнатися час тренування, дистанцію, яку подолали і скільки калорій спалили. Для ще більшої зручності деякі кнопки управління дубльовані на ручках тренажера. Конструкція моделі включає в себе компенсатори нерівності підлоги і спеціальні транспортувальні колеса, що дозволяє практично використовувати, а також комфортно переміщати і зберігати тренажер.

Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E 5000 - комфортний спорт!

Розміри: (ДхШхВ) 188х76х173 см.
Вага тренажера: 83 кг.
Вага маховика: 10 кг.
Показники дисплея: швидкість, час, обертів / хв, дистанція, калорії, пульс, температура в приміщенні.
Максимальна вага користувача: 135 кг.
Програми: 15.
Система навантаження: електромагнітна.

Товар сертифікований!

Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: Sportop.

Про компанію: SportTop   був створений фахівцями своєї справи, як гідна альтернатива безлічі інших продавців, що працюють на ринку спортивних тренажерів. На сьогодні SportTop один з лідерів ринку тренажерів і вигідно відрізняється від конкурентів. SportTop   - це команда відданих своїй справі людей, що мають багаторічний досвід роботи з комерційним, силовим і кардіообладнання. "Висока якість за реальну вартість"   - так можна сформулювати політику товарного асортименту компанії, яка неухильно виконується вже протягом багатьох років.


Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 купити за вигідною ціною 28 000 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: Sportop в онлайн магазині Терра Спорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 - Фото №2 Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 - Фото №3 Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E5000 буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек Fitlogic (ET-742F2) , Орбитрек Fitlogic (ET-742F2) і Орбитрек Fitlogic (ET-742F2) від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн