Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P

КОД ТОВАРУ: 13860
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P - Фото №2
Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P
Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P - це тренажер з електромагнітної системою навантаження, який прекрасно підходить, як для домашнього використання, так і для тренувань у спортзалах. Корпус моделі виготовлений з ударостійкого пластику, що робить її ще більш надійної і стійкою. Орбитрек має 15 вбудованих програм навантажень і регулятор довжини кроку, що надає тренуванні більшої інтенсивності при залученні різних груп м'язів. Завдяки електромагнітної системі тренажер працює абсолютно безшумно, а маховик вагою 9 кг сприяє більш плавного ходу педалей. Також модель оснащена кольоровим LCD дисплеєм, де відображаються всі важливі для тренування характеристики, в тому числі і Ваш пульс, який зчитується з сенсорних датчиків, встановлених на ручках тренажера.
Sportop
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електромагнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
125
Вага маховика, кг
9
Навантаження, рівнів
15
АРТИКУЛ
E1000P
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E 1000 P - це тренажер з електромагнітної системою навантаження, який прекрасно підходить, як для домашнього використання, так і для тренувань у спортзалах. Корпус моделі виготовлений з ударостійкого пластику, що робить її ще більш надійної і стійкою. Орбитрек має 15 вбудованих програм навантажень і регулятор довжини кроку, що надає тренуванні більшої інтенсивності при залученні різних груп м'язів. Завдяки електромагнітної системі тренажер працює абсолютно безшумно, а маховик вагою 9 кг сприяє більш плавного ходу педалей. Також модель оснащена кольоровим LCD дисплеєм, де відображаються всі важливі для тренування характеристики, в тому числі і Ваш пульс, який зчитується з сенсорних датчиків, встановлених на ручках тренажера. Конструкція моделі включає в себе компенсатори нерівності підлоги і спеціальні транспортувальні колеса, що дозволяє практично використовувати, а також комфортно переміщати і зберігати тренажер.

Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E тисячу P - комфортний спорт!

Розміри: (ДхШхВ) 142х64х155 см.
Вага тренажера: 50,3 кг.
Вага маховика: 9 кг.
Показники дисплея: швидкість, час, обертів / хв, дистанція, калорії, пульс, температура в приміщенні.
Максимальна вага користувача: 125 кг.
Програми: 15.
Система навантаження: електромагнітна.
Виробник: Sportop.

Про компанію: SportTop   був створений фахівцями своєї справи, як гідна альтернатива безлічі інших продавців, що працюють на ринку спортивних тренажерів. На сьогодні SportTop один з лідерів ринку тренажерів і вигідно відрізняється від конкурентів. SportTop   - це команда відданих своїй справі людей, що мають багаторічний досвід роботи з комерційним, силовим і кардіообладнання. "Висока якість за реальну вартість"   - так можна сформулювати політику товарного асортименту компанії, яка неухильно виконується вже протягом багатьох років.


Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P купити за вигідною ціною 5 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких виробників, як наприклад: Sportop в магазині terrasport.ua
Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E1000P буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек механічний USA Style Mmakoto SS-ET-8.2 S , Орбитрек механічний USA Style Mmakoto SS-ET-8.2 S і Орбитрек механічний USA Style Mmakoto SS-ET-8.2 S від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн