Спортивні годинник Garmin Forerunner 210

КОД ТОВАРУ: 72171
  • Спортивні годинник Garmin Forerunner 210
Спортивні годинник Garmin Forerunner 210
Особливості годин: легкі, зручні, пристрій годин оснащено сучасними функціями, функція створення складних інтервальних тренувань, відображають довжину пройденого маршруту, автоматична реєстрація кожної пройденої милі, розрахунок витрачених калорій, водонепроникність, наявність високочутливого GPS, наявність високочутливого приймача, можливість оновлення прошивки. Роздільна здатність дисплея: 52х32 пікселів. Тип батареї: акумуляторна літій-іонна. Час роботи: 3 тижні в економічному режимі / 8 годин в режимі тренування. Хронологія 1000 кіл. Розміри: 4,5х6,9х1,4 см. Розмір дисплея: 2,5х2,5 см. Роздільна здатність дисплея: 52х30 пікселів. Вага: 52 р
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
5 605 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 748 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Спортивний годинник
АРТИКУЛ
010-00863-36
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 призначені для всіх, хто активно займається спортом, або звик тримати себе в формі. Цей годинник дуже зручні у використанні і гранично функціональні. Завдяки спортивному навігатора Forerunner 110, що використовує GPS-приймач, ви завжди будете точно знати пройдену відстань, його швидкість і темп, а також витрачені під час русі калорії. Розрахунок витрачених калорій проводиться на підставі даних про кількість скорочень серцевого м'яза в хвилину.
Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 мають сучасними функціями і забезпечують швидкий пошук супутників і надійний прийом сигналів навіть біля високих будівель або під густими кронами дерев. У пам'яті пристрою зберігаються дані кожного забігу, дозволяючи вам ознайомитись з результатами за минулий тиждень або місяць. Ця модель годинника дозволяє записувати дані тренувань, які проводяться в закритих приміщеннях, але для цього потрібно прикріпити до кросівок електронний крокомір, який використовуючи сучасний вимірювач прискорення, реєструє всі здійснені вами переміщення. Розробники годин надають можливість відвідати онлайн співтовариство Garmin Connect для можливості за допомогою безкоштовних інструментів проаналізувати дані тренувань на професійному рівні.


Особливості годин:
- легкі;
- зручні;
- пристрій годин оснащено сучасними функціями;
- функція створення складних інтервальних тренувань;
- відображають довжину пройденого маршруту;
- автоматична реєстрація кожної пройденої милі;
- розрахунок витрачених калорій;
- водонепроникність;
- наявність високочутливого GPS;
- наявність високочутливого приймача;
- можливість оновлення прошивки.

Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 - для справжніх рекордсменів!

Характеристики:
Роздільна здатність дисплея: 52х32 пікселів.
Вбудований GPS модуль.
Тип батареї: акумуляторна літій-іонна.
Час роботи: 3 тижні в економічному режимі / 8 годин в режимі тренування.
Хронологія 1000 кіл.
Розміри: 4,5х6,9х1,4 см.
Розмір дисплея: 2,5х2,5 см.
Роздільна здатність дисплея: 52х30 пікселів.
Вага: 52 р

Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 вибрати за доступною вартості 5 605 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Подарки спортсмену таких брендів, як наприклад: Garmin в каталозі магазина Terrasport
Спортивні годинник Garmin Forerunner 210

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивні годинник Garmin Forerunner 210"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки спортсмену

Давно хотіли зайнятися спортом? Спортивні годинник Garmin Forerunner 210 - це Ваш перший крок. В « Подарунки спортсмену » є все, що знадобиться спортсмену. Подарунки спортсмену здивує Вас своєю оригінальністю. Шлем для тхэквондо WTF синий - M , Шлем для тхэквондо WTF синий - M і Шлем для тхэквондо WTF синий - M від кращих світових виробників 2405 Ви можете знайти в нашій категорії Подарунки спортсмену . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Подарунки спортсмену . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн