Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle

КОД ТОВАРУ: 72179
  • Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle
  • Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle - Фото №2
Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle
Особливості годин: новий стандарт годин, можуть використовуватися в якості звичайних годин, наявність високочутливого приймача, міцний корпус, поліуретановий ремінь, водонепроникні на глибині до 50 метрів, максимальна надійність, наявність альтиметра / барометра / компаса, широкий набір навігаційних інструментів, автоматичне калібрування датчиків, автоматична установка часу в залежності від точки місцезнаходження. Термін служби акумулятора: 50 годин в режимі GPS / 2 тижні сенсорний режим / до 6 тижнів в режимі годинника. Розміри: 4,9х4,9х1,7 см. Розмір дисплея: 3,1х3,1 см. Роздільна здатність дисплея: 70х70 пікселів. Тип дисплея: монохромний LCD. Вага: 82 р Батарея: внутрішня літій-іонна. Зв'язок з комп'ютером: USB. Вбудована пам'ять: 20 Мб. Кількість шляхових точок: 1000. Кількість запам'ятовуються маршрутів: 50. Запис треків: 10 000 точок (100 треків). У комплект входить: USB кабель, зарядний пристрій від мережі 220В, керівництво користувача російською мовою, додатковий помаранчевий ремінець, преміум монітор серцевого ритму з м'яким ременем.
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
9 185 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1226 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Спортивний годинник
АРТИКУЛ
010-01040-11
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle розроблялися за участю професійних альпіністів, і являють собою новий стандарт годин, оснащених альтиметром, барометром і компасом. Годинник має широкий набір навігаційних інструментів, що дозволяють користувачеві планувати свої подорожі, створювати маршрути і зберігати шляхові точки. Де б ви не подорожували, з цим портативним навігатором можна не турбуватися про пошук дороги додому. Навігатор записує пройдений шлях і відображає його на екрані у вигляді лінії. Бажаючи повернутися, просто включите функцію TracBack®, і годинник покаже дорогу до початкової точки. Ви можете зберігати в пам'яті пристрою пункти як шляхових точок (до 1000), щоб знайти зворотну дорогу, коли настане час повернутися до намету або автомобілю.
Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle мають міцний корпус, який витримує удари, і мінеральне скло, на якому не залишається подряпин. Серед особливостей цього пристрою можна відзначити великий LCD-дисплей з LED-підсвіткою і зручний поліуретановий ремінь. Годинники здатні витримувати занурення на глибину до 50 метрів і мають термін служби акумулятора до 50 годин в режимі GPS (залежить від параметрів настройки), і до 6 тижнів в режимі годинника. У такому режимі користувачеві доступні такі функції як будильник, звукові, вібраційні оповіщення, таймер, секундомір і світові годинник з можливістю відображення відразу декількох часових поясів.

Особливості годин:
- наявність високочутливого приймача;
- міцний корпус;
- водонепроникні на глибині до 50 метрів;
- наявність альтиметра / барометра / компаса;
- широкий набір навігаційних інструментів;
- функція TracBack®;
- можливість оновлення прошивки;
- автоматичне калібрування датчиків;
- автоматична установка часу в залежності від точки місцезнаходження;
- реєстрація основних параметрів продуктивності: дистанції, темпу, витрачених калорій;
- наявність календаря мисливця / рибалки;
- інформація про схід і захід сонця і фази місяця;
- можливість обчислення області;
- об'єкти європейської бази даних POIs;
- можливість передачі даних між аналогічними приладами;
- наявність великого LCD-дисплея;
- LED-підсвітка;
- годинник сумісні з датчиком серцевого ритму, велосипедним датчиком швидкості і частоти обертання педалей (датчики в комплект не входять).


Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle - незамінні в будь-яких подорожах!

Характеристики:
Термін служби акумулятора:
50 годин в режимі GPS / 2 тижні сенсорний режим / до 6 тижнів в режимі годинника.
У режимі годинника доступні функції: будильник, звукові / вібраційні оповіщення, таймер, секундомір, світовий час.
Розміри: 4,9х4,9х1,7 см.
Розмір дисплея: 3,1х3,1 см.
Роздільна здатність дисплея: 70х70 пікселів.
Тип дисплея: монохромний LCD.
Вага: 82 р
Батарея: внутрішня літій-іонна.
Зв'язок з комп'ютером: USB.
Вбудована пам'ять: 20 Мб. Кількість шляхових точок 1000.
Кількість запам'ятовуються маршрутів: 50.
Запис треків: 10 000 точок (100 треків).
У комплект входить: USB кабель, зарядний пристрій від мережі 220В, керівництво користувача російською мовою, додатковий помаранчевий ремінець, преміум монітор серцевого ритму з м'яким ременем.

Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle підібрати і замовити по які завищеною вартістю 9 185 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Подарки спортсмену таких торгових марок, як наприклад: Garmin в онлайн каталозі Терра Спорт
Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки спортсмену

Давно планували зайнятися фігурою? Спортивні годинник Garmin fenix Performer Bundle допоможе на шляху до мети. В « Подарунки спортсмену » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки спортсмену обрадує Вас високою якістю. Шолом для тхеквондо WTF синій , Шолом для тхеквондо WTF синій і Шолом для тхеквондо WTF синій від топових світових брендів 2405 Ви зможете побачити в нашій лінійці Подарунки спортсмену . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Подарунки спортсмену . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн