Спортивні годинник Garmin fenix

КОД ТОВАРУ: 72178
  • Спортивні годинник Garmin fenix
  • Спортивні годинник Garmin fenix - Фото №2
Спортивні годинник Garmin fenix
Особливості годин: спортивні, новий стандарт годин, наявність високочутливого приймача, міцний корпус, поліуретановий ремінь, водонепроникні на глибині до 50 метрів, максимальна надійність, наявність альтиметра / барометра / компаса, широкий набір навігаційних інструментів, реєстрація і відображення пройденого шляху на екрані, що дозволяє повернутися в початкову точку шляху функція TracBack®, можливість оновлення прошивки, наявність хорошої пам'яті (на 1000 шляхових точок). Термін служби акумулятора: 50 годин в режимі GPS / 2 тижні сенсорний режим / до 6 тижнів в режимі годинника. У режимі годинника доступні функції: будильник, звукові / вібраційні оповіщення, таймер, секундомір, світовий час. Розміри: 4,9х4,9х1,7 см. Розмір дисплея: 3,1х3,1 см. Роздільна здатність дисплея: 70х70 пікселів. Тип дисплея: монохромний LCD. Вага: 82 р Батарея: внутрішня літій-іонна. Зв'язок з комп'ютером: USB. Вбудована пам'ять: 20 Мб. Кількість шляхових точок: 1000. Кількість запам'ятовуються маршрутів: 50. Запис треків: 10 000 точок (100 треків). У комплект входить: USB кабель, зарядний пристрій від мережі 220В, керівництво користувача російською мовою.
Garmin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
8 375 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1118 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
010-01040-01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спортивні годинник Garmin fenix розроблялися за участю професійних альпіністів, і являють собою новий стандарт годин, оснащених альтиметром, барометром і компасом. Годинник має широкий набір навігаційних інструментів, що дозволяють користувачеві планувати свої подорожі, створювати маршрути і зберігати шляхові точки. Де б ви не подорожували, з цим портативним навігатором можна не турбуватися про пошук дороги додому. Навігатор записує пройдений шлях і відображає його на екрані у вигляді лінії. Бажаючи повернутися, просто включите функцію TracBack®, і годинник покаже дорогу до початкової точки. Ви можете зберігати в пам'яті пристрою пункти як шляхових точок (до 1000), щоб знайти зворотну дорогу, коли настане час повернутися до намету або автомобілю.
Спортивні годинник Garmin fenix мають міцний корпус, який витримує удари, і мінеральне скло, на якому не залишається подряпин. Серед особливостей цього пристрою можна відзначити великий LCD-дисплей з LED-підсвіткою і зручний поліуретановий ремінь. Годинники здатні витримувати занурення на глибину до 50 метрів і мають термін служби акумулятора до 50 годин в режимі GPS (залежить від параметрів настройки), і до 6 тижнів в режимі годинника. У такому режимі користувачеві доступні такі функції як будильник, звукові, вібраційні оповіщення, таймер, секундомір і світові годинник з можливістю відображення відразу декількох часових поясів.

Особливості годин:
- наявність високочутливого приймача;
- міцний корпус;
- водонепроникні на глибині до 50 метрів;
- наявність альтиметра / барометра / компаса;
- широкий набір навігаційних інструментів;
- функція TracBack®;
- можливість оновлення прошивки;
- автоматичне калібрування датчиків;
- автоматична установка часу в залежності від точки місцезнаходження;
- реєстрація основних параметрів продуктивності: дистанції, темпу, витрачених калорій;
- наявність календаря мисливця / рибалки;
- інформація про схід і захід сонця і фази місяця;
- можливість обчислення області;
- об'єкти європейської бази даних POIs;
- можливість передачі даних між аналогічними приладами;
- наявність великого LCD-дисплея;
- LED-підсвітка;
- годинник сумісні з датчиком серцевого ритму, велосипедним датчиком швидкості і частоти обертання педалей (датчики в комплект не входять).

Спортивні годинник Garmin fenix - незамінні в будь-яких подорожах!

Характеристики:
Термін служби акумулятора:
50 годин в режимі GPS / 2 тижні сенсорний режим / до 6 тижнів в режимі годинника.
У режимі годинника доступні функції: будильник, звукові / вібраційні оповіщення, таймер, секундомір, світовий час.
Розміри: 4,9х4,9х1,7 см.
Розмір дисплея: 3,1х3,1 см.
Роздільна здатність дисплея: 70х70 пікселів.
Тип дисплея: монохромний LCD.
Вага: 82 р
Батарея: внутрішня літій-іонна.
Зв'язок з комп'ютером: USB.
Вбудована пам'ять: 20 Мб. Кількість шляхових точок 1000.
Кількість запам'ятовуються маршрутів: 50.
Запис треків: 10 000 точок (100 треків).
У комплект входить: USB кабель, зарядний пристрій від мережі 220В, керівництво користувача російською мовою.

Виробник: Garmin (Тайвань).
Компанія займає позицію світового лідера в галузі GPS-навігації. У виробництві GPS-навігаторів для автомобільного, мото, повітряного і водного транспорту, а також для туристів і спортсменів, компанія використовує найбільш інноваційні рішення, які піднімають технології GPS на нову висоту.


Спортивні годинник Garmin fenix купити за вигідною ціною 8 375 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спортивные часы, пульсометры таких торгових марок, як наприклад: Garmin в онлайн каталозі Терра Спорт
Спортивні годинник Garmin fenix Спортивні годинник Garmin fenix - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спортивні годинник Garmin fenix"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивно-туристичні годинники, пульсометри

Давно мрієте зайнятися спортом? Спортивні годинник Garmin fenix буде Вашим першим кроком. В « Спортивно-туристичні годинники, пульсометри » є все, що необхідно спортсмену. Спортивно-туристичні годинники, пульсометри здивує Вас своєю якістю. Фітнес-трекер SmartYou X1 Blue , Фітнес-трекер SmartYou X1 Blue і Фітнес-трекер SmartYou X1 Blue від знаменитих світових виробників 843 Ви знайдете в нашому розділі Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спортивно-туристичні годинники, пульсометри . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн