Кофта спортивна Bad Boy Track чорно-сіра

КОД ТОВАРУ: 128351
  • Кофта спортивна Bad Boy Track чорно-сіра
Кофта спортивна Bad Boy Track чорно-сіра
Колір: сірий з чорним. Матеріал: 100% поліестер. Розмір: S, M, L, XL, XXL. Особливості: Підкладка знизу. Стильний пошив. Пояс на гумці і манжети для кращої посадки. Кофта на блискавці. Два кишені.
Bad Boy
КУПИТИ
1 946 грн
ЦІНА: 1 400 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 187 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Тип
Спортивні кофти
Тип
Реглан
АРТИКУЛ
210210
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Кофта спортивна Bad Boy Track чорно-сіра - річ, яка розроблена за спеціальним дизайном. Це справжня чоловіча спортивна кофта. Вона має зручний пошив, яка не сковує рухів. Кофта зручно застібається на блискавку, її надягають як верхній шар одягу на тренування або просто на прогулянку. Спортивна кофта має светоотражательниє елементи, а також логотип фірми спереду.

особливості:

·          Підкладка знизу;

·          Стильний пошиття;

·          Пояс на гумці і манжети для кращої посадки;

·          Кофта на блискавці і з двома кишенями.

Характеристики:

  Колір: сірий з чорним;

  Матеріал: 100% поліестер;

  Розмір: S, M, L, XL, XXL.

Виробник: Bad Boy (Бразилія).

Бренд давно зарекомендував себе як серед спортсменів, так і серед звичайних хлопців, які захоплюються бойовими мистецтвами. Особливо багато продукції виробник випускає для боїв ММА. Тому хлопці, які хочуть наслідувати борцям, звертають увагу на цей одяг. Вона якісна, передбачена як для повсякденного носіння, так і для тренувань. А ще вона по-справжньому володіє чоловічим стилем.


Кофта спортивна Bad Boy Track чорно-сіра вибрати за доступною вартості 1 400 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Мужские свитера и пуловеры таких брендів, як наприклад: Bad Boy в каталозі магазина Terrasport
Кофта спортивна Bad Boy Track чорно-сіра

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кофта спортивна Bad Boy Track чорно-сіра"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі светри та пуловери

Давно хотіли зайнятися спортом? Кофта спортивна Bad Boy Track чорно-сіра - це Ваш перший крок. В « Чоловічі светри та пуловери » є все, що знадобиться спортсмену. Чоловічі светри та пуловери здивує Вас своєю оригінальністю. Термокофта мужская Catch Freedom Man Zip Gun Metall - XL , Термокофта мужская Catch Freedom Man Zip Gun Metall - XL і Термокофта мужская Catch Freedom Man Zip Gun Metall - XL від кращих світових виробників 2134 Ви можете знайти в нашій категорії Чоловічі светри та пуловери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Чоловічі светри та пуловери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн