Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium

КОД ТОВАРУ: 72221
  • Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium
Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium
Особливості спінінга: вудилища типу, літнє, штекерна конструкція, для лову на джиг-приманки, бланк середнього ладу, графітовий чутлива вершинка, укомплектований полегшеними кільцями із вставками SIC, елегантна ручка з корковим покриттям, надійний гвинтовий катушкотримач, дротова петля для закріплення принад. Тип з'єднання колін спінінга: Over Stek. Строй бланка: середній. Рукоятка: пробкова. Клас спінінга: ML. Конструкція: штекерна. Кільця пропускні: полегшені великі / зі вставками SIC / с розстановкою по класичної концепції. Довжина: 2,7 м. Довжина в складеному вигляді: 1,4 м. Вага: 190 г. Матеріал: композит. Кастинг (тест): 5-20 м Кількість секцій: 2. Сезон: літо.
Salmo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Спінінгові
Матеріал
Композит
Довжина
2,5 - 2,7 м
Кастинг
до 16 г
АРТИКУЛ
01-141555
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium призначений для лову на джиг-приманки. Бланк середнього ладу спінінга виготовлений з композиту, а чутлива вершинка - з графіту. Спінінг укомплектований полегшеними кільцями із вставками SIC, елегантною ручкою з корковим покриттям і надійним гвинтовим катушкотримачем. З'єднання колін спінінга вироблено за типом Over Stek.
Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium відрізняється добротністю і повністю відповідає технічним характеристикам, які заявлені виробником.

Особливості спінінга:
- річний;
- штекерна конструкція;
- для лову на джиг-приманки;
- бланк середнього ладу;
- графітова чутлива вершинка;
- укомплектований полегшеними кільцями із вставками SIC;
- елегантна ручка з корковим покриттям;
- надійний гвинтовий катушкотримач;
- дротова петля для закріплення принад.


Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium - добротне і елегантне!

Характеристики:
Тип з'єднання колін спінінга:
Over Stek.
Строй бланка: середній.
Рукоятка: пробкова.
Клас спінінга: ML.
Конструкція: штекерна.
Кільця пропускні: полегшені великі / зі вставками SIC / с розстановкою по класичної концепції.
Довжина: 2,7 м.
Довжина в складеному вигляді: 1,4 м.
Вага: 190 г.
Матеріал: композит.
Кастинг (тест): 5-20 м
Кількість секцій: 2.
Сезон: літо.

Виробник: Salmo (Латвія).
За два десятки років розвитку ця прибалтійська торгова марка стала однією з найбільших на ринку. Основною частиною асортименту рибальських приладь, спорядження і екіпірування Salmo є товари власних розробок, які виконані при безпосередній участі кращих рибалок-спортсменів, конструкторів, технологів і дизайнерів на найбільших виробництвах світу. Критерії, за якими сформовані товарні групи сучасного асортименту Salmo: професійність і доступність.


Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium вибрати за доступною вартості 0 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Рыболовные удилища таких брендів, як наприклад: Salmo в каталозі магазина Terrasport
Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно хотіли зайнятися спортом? Спінінг Salmo Supreme Jigger Medium - це Ваш перший крок. В « Рибальські вудилища » є все, що знадобиться спортсмену. Рибальські вудилища здивує Вас своєю оригінальністю. Спінінг Shimano Force Master AX 2.70XH 50-100 г , Спінінг Shimano Force Master AX 2.70XH 50-100 г і Спінінг Shimano Force Master AX 2.70XH 50-100 г від кращих світових виробників 2629 Ви можете знайти в нашій категорії Рибальські вудилища . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Рибальські вудилища . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн