Спальний мішок (спальник) Champion Турист камуфляж, комплект 2 шт L + R

КОД ТОВАРУ: 290515
  • Спальний мішок (спальник) Champion Турист камуфляж, комплект 2 шт L + R
Спальний мішок (спальник) Champion Турист камуфляж, комплект 2 шт L + R
Спальний мішок Champion Турист камуфляж комплект 2шт L + R - два спальні мішки в комплекті лівий і правий. Спальники оснащені капюшоном. Ця модель ідеально підійде для велотурів, активного відпочинку на природі і туризму. Даний мішок виготовлений з якісних матеріалів, що забезпечить Вам тепло і комфорт під час сну. Мішок спальний (спальник) "ковдру" має компактний розмір в складеному стані і легка вага, що зробить Ваше подорож в прямому сенсі легше. Особливості мішка: легка вага і компактний розмір в складеному стані, комфортний, багатофункціональний, форма капюшона напівкругла, капюшон оснащений зручною системою стягування, спальник обладнаний двостороннім бігунком завдяки якому відкривати і закривати спальник з внутрішньої сторони дуже зручно, блискавка фіксується клапаном із застібкою, спальний мішок комплектується поліпшеним компресійним мішком, завдяки фіксіруещімся ременів на компресійному мішку ви можете зменшити обсяг спальника до 30%. Характеристики: Матеріал: Внутрішня тканина - 100% поліестер 190Т, зовнішній матеріал -100% поліестер з водовідштовхувальним основою; Наповнювач: Неткане порожнисте силіконізоване поліефірне полотно 320 (г / м2); Розмір: 1950х800 + капюшон; Температура мінімальна / максимальна: -5 ... + 19; В комплекті 2 спальні мішки, є можливість з'єднання з іншим спальником (Лівий + ПРАВИЙ); Колір: камуфляж. Виробник: Champion (Україна).
Champion
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 828 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 244 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Камуфляжний
Сезонність 
осінній
Тип 
ковдра
Можна з'єднати 
да
Орієнтація
універсальний
Оптимальна температура, ° C
15
Вага, кг
1,60
Довжина, см
195
Ширина, см
80
АРТИКУЛ
A00338
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Спальний мішок Champion Турист камуфляж комплект 2шт L + R - два спальні мішки в комплекті лівий і правий. Спальники оснащені капюшоном. Ця модель ідеально підійде для велотурів, активного відпочинку на природі і туризму. Даний мішок виготовлений з якісних матеріалів, що забезпечить Вам тепло і комфорт під час сну. Мішок спальний (спальник) "ковдру" має компактний розмір в складеному стані і легка вага, що зробить Ваше подорож в прямому сенсі легше. Особливості мішка: легка вага і компактний розмір в складеному стані, комфортний, багатофункціональний, форма капюшона напівкругла, капюшон оснащений зручною системою стягування, спальник обладнаний двостороннім бігунком завдяки якому відкривати і закривати спальник з внутрішньої сторони дуже зручно, блискавка фіксується клапаном із застібкою, спальний мішок комплектується поліпшеним компресійним мішком, завдяки фіксіруещімся ременів на компресійному мішку ви можете зменшити обсяг спальника до 30%.


Характеристики:

  • Матеріал: Внутрішня тканина - 100% поліестер 190Т, зовнішній матеріал -100% поліестер з водовідштовхувальним основою;
  • Наповнювач: Неткане порожнисте силіконізоване поліефірне полотно 320 (г / м2);
  • Розмір: 1950х800 + капюшон;
  • Температура мінімальна / максимальна: -5 ... + 19;
  • В комплекті 2 спальні мішки, є можливість з'єднання з іншим спальником (Лівий + ПРАВИЙ);
  • Колір: камуфляж.

Виробник: Champion (Україна).


Спальний мішок (спальник) Champion Турист камуфляж, комплект 2 шт L + R купити за вигідною ціною 1 828 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Спальные мешки таких торгових марок, як наприклад: Champion в інтернет-магазині Терраспорт
Спальний мішок (спальник) Champion Турист камуфляж, комплект 2 шт L + R

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Спальний мішок (спальник) Champion Турист камуфляж, комплект 2 шт L + R"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спальні мішки

Давно мрієте зайнятися спортом? Спальний мішок (спальник) Champion Турист камуфляж, комплект 2 шт L + R буде Вашим першим кроком. В « Спальні мішки » є все, що необхідно спортсмену. Спальні мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 , Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 і Мішок спальний (спальник) правий Campus R02963 від знаменитих світових виробників 1155 Ви знайдете в нашому розділі Спальні мішки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Спальні мішки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн