Тренажер футбольний Net Playz ODS-1917 R1S розмір S

КОД ТОВАРУ: 154701
  • Тренажер футбольний Net Playz ODS-1917 R1S розмір S
Тренажер футбольний Net Playz ODS-1917 R1S розмір S
Тип: тренажер. Вид: футбольний. М'яч: ПВХ. Розмір: S. Вага: 880 гр. Комплектація: м'яч, еластичний шнур, чохол на взуття, робить важчою мішок для піску. Особливості тренажера: футбольний; для відпрацювання точності удару; мітки на чохлі, який одягається на взуття; м'яч з високоякісного матеріалу; міцна гумка.
Net Playz
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
990 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 132 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Футбольні тренажери
АРТИКУЛ
ODS-1917-R1S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тренажер футбольний Net Playz ODS-1917 R1S застосовується для вдосконалення техніки удару і його точності. Може використовуватися як в дитячих, так і у дорослих тренуваннях. Оснащений чохол на взуття з кольоровими мітками для більш прицільного удару. М'яч виконаний з ПВХ, має стандартний вага і розмір.   Завдяки міцному шнурі з еластичного матеріалу, снаряд повертається у вихідне положення.

Особливості тренажера:

- футбольний;

- для відпрацювання точності удару;

- мітки на чохлі, який одягається на взуття;

- м'яч з високоякісного матеріалу;

- міцна гумка.

Характеристики:

Тип: тренажер;

Вид: футбольний;

М'яч: ПВХ;

Розмір: S;

Вага: 880 гр;

Комплектація: м'яч, еластичний шнур, чохол на взуття, робить важчою мішок для піску.

Виробник: Net Playz (США).

Даний бренд виробляє товари, які успішно використовуються в професійному і любительському спорті. Для створення своєї продукції компанія використовує самі високоякісні матеріали, останні конструкторські та дизайнерські розробки. Весь асортимент товарів торгової марки користується популярністю в багатьох європейських країнах.


Тренажер футбольний Net Playz ODS-1917 R1S розмір S вибрати за доступною вартості 990 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Футбольные аксессуары таких брендів, як наприклад: Net Playz в каталозі магазина Terrasport

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тренажер футбольний Net Playz ODS-1917 R1S розмір S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні аксесуари

Давно хотіли зайнятися спортом? Тренажер футбольний Net Playz ODS-1917 R1S розмір S - це Ваш перший крок. В « Футбольні аксесуари » є все, що знадобиться спортсмену. Футбольні аксесуари здивує Вас своєю оригінальністю. Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer , Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer і Рукавички футбольні Adidas Fieldplayer від кращих світових виробників 393 Ви можете знайти в нашій категорії Футбольні аксесуари . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Футбольні аксесуари . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн