Мастило універсальна для всіх видів шнурів Balzer

КОД ТОВАРУ: 26630
  • Мастило універсальна для всіх видів шнурів Balzer
Мастило універсальна для всіх видів шнурів Balzer
Особливості мастила: для всіх видів шнурів, густа, розрахована на дальній кидок.
Balzer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
49 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аксесуари для риболовлі
Різне
АРТИКУЛ
12900000
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мастило універсальна для всіх видів шнурів Balzer підійде для всіх видів рибальських шнурів. Це мастило гарантує надійний захист від обмерзання шнурів і збільшує термін їх експлуатації. За рахунок своєї густоти вона здатна охороняти шнур від обмерзання досить тривалий час.

Особливості мастила:
- для всіх видів шнурів;
- густа;
- розрахована на дальній кидок.

Мастило універсальна для всіх видів шнурів Balzer - гарантує захист!

Характеристики:
Тип:
мастило для шнурів.

Виробник: Balzer (Німеччина).
Компанія Balzer заснована в Німеччині в 1949 році і вже більше 60 років є одним з провідних розробників і виробників риболовних снастей в Європі. З дня заснування і по сьогоднішній день, компанія є єдиним сімейним підприємством в Німеччині серед великих виробників снастей. Фірма Balzer виробляє найнадійніші вудилища в Німеччині. Якщо мова заходить про вудилищах, котушках, вертлюжком, поплавцях, штучних принадах, подсачка, аксесуарах, сумках, одязі - сьогодні Balzer пропонує абсолютно все для проведення успішного і повного подій дня на рибалці. Завдяки інноваціям і якості Balzer створив комплекс рибальських знарядь, рівних якому немає в Європі за співвідношенням ціна-якість.


Мастило універсальна для всіх видів шнурів Balzer купити за вигідною ціною 49 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Аксессуары для рыбалки таких виробників, як наприклад: Balzer в магазині terrasport.ua
Мастило універсальна для всіх видів шнурів Balzer

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мастило універсальна для всіх видів шнурів Balzer"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для риболовлі

Давно мрієте зайнятися спортом? Мастило універсальна для всіх видів шнурів Balzer буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Тримач вудилища Novator OB-1 (NV-+201957) , Тримач вудилища Novator OB-1 (NV-+201957) і Тримач вудилища Novator OB-1 (NV-+201957) від знаменитих світових виробників 2912 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн