Складна похідна кухня Nordway

КОД ТОВАРУ: 83615
  • Складна похідна кухня Nordway
  • Складна похідна кухня Nordway - Фото №2
Складна похідна кухня Nordway
Основні переваги: розкладний варіант; багатофункціональна; має 3 основні області; компактна при транспортуванні; упаковується в плоску сумку. Розмір: б / р. Вік: для дорослих. Напрямок: туризм та відпочинок. Склад: каркас 100% алюміній, полки 100% поліестер + МДФ. Розмір в робочому стані (см): довжина 50,5 х ширина 87 х висота (80 х 31). Вага (кг): 8,8.
Nordway
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
3 399 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 454 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
N5411
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Складна похідна кухня Nordway - набір розкладний туристичних меблів для пікніків і великих походів. Меблі максимально влаштована так, щоб замінити кухню на кемпінгу. У комплект входить великий розкладний стіл, виконаний з алюмінію і завбачливо з вбудованою вітрозахистом. На такому столі спокійно можна розташувати газову плиту, а під стільницею розташований текстильний шафа для розміщення посуду і різних продуктів. Полички завбачливо забезпечені захистом від комах.

З боків основної поверхні є ще 2 стільниці. Висота столу добре розрахована для дорослої людини, щоб звично відчувати себе за приготуванням їжі. Якщо є газовий балон, його досить просто розташувати поруч з кемпінгових кухнею. Кухонна туристичні меблі упаковується в спеціальну сумку для транспортування, має міцні надійні ручки.

Особливості мобільного кухні:

- розкладний варіант;

- багатофункціональна;

- має 3 основні області;

- компактна при транспортуванні;

- упаковується в спеціальну сумку;

- доступна ціна.

Складна похідна кухня Nordway - незамінний комфорт на кемпінгу і в будь-якому туристичному поході!

характеристики:

  Розмір: б / р.

  Вік: для дорослих.        

  Напрямок: туризм та відпочинок.

  Склад: каркас 100% алюміній, полки 100% поліестер + МДФ.

  Розмір в робочому стані: довжина 50,5 х ширина 87 х висота (80 х 31) см.

  Вага: 8,8 кг.

Виробник: Nordway (Норвегія).

Норвезька бренд Nordway створює комфортне туристичне спорядження для активного відпочинку і різних пригод. Виробництво виробів починалося з 1991 року випуском відмінної якості рюкзаків і спальників. Згодом додаються намети, спортивне взуття та велосипеди. Вже в 2000 році компанія зайняла одне з лідируючих місць на ринку спортивного інвентарю. Надійність і довга експлуатація виробів, дизайнерський підхід дозволяють сьогодні бренду відкривати все нові і нові представництва в різних країнах.


Складна похідна кухня Nordway купити за вигідною ціною 3 399 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Другая мебель таких торгових марок, як наприклад: Nordway в інтернет-магазині Терраспорт
Складна похідна кухня Nordway Складна похідна кухня Nordway - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Складна похідна кухня Nordway"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне

Давно мрієте зайнятися спортом? Складна похідна кухня Nordway буде Вашим першим кроком. В « Різне » є все, що необхідно спортсмену. Різне здивує Вас своєю якістю. Навушники спортивні Skullcandy Method W / Mic1 Navy / Blue / Blue , Навушники спортивні Skullcandy Method W / Mic1 Navy / Blue / Blue і Навушники спортивні Skullcandy Method W / Mic1 Navy / Blue / Blue від знаменитих світових виробників 2845 Ви знайдете в нашому розділі Різне . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різне . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн