Шкарпетки жіночі X-Socks Ski Comfort чорні

КОД ТОВАРУ: 126524
  • Шкарпетки жіночі X-Socks Ski Comfort чорні
Шкарпетки жіночі X-Socks Ski Comfort чорні
Колір: чорний з червоним. Розмір: 35-38, 39-41. Склад: 35% Xitaloft. 24% Nylon. 21% X-Sensa.18% Merino wool. 2% Elastane. Висота: до колін. Особливості: Склад з 9 матеріалів. Анатомічний пошиття (Anatomically shaped footbed). Амортизація за рахунок подушечок Rod Type Paddings. зональність шкарпеток і захист ніг від травм (Toe Protector, Achilles Tendon Protector). X - Cross ® Bandage - технологія, що стабілізує суглоби. Мікроканали AirGuide, відводять вологу. Зручна посадка на ногу, не сповзають і не перетискають шкіру (Self-adjusting cuff).
X-Socks
КУПИТИ
ЦІНА:
1 160 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 155 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
35-38, 39-41, 45-47
Вид
Шкарпетки
Категорія
Жіноче
АРТИКУЛ
X20280-X71
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки жіночі X-Socks Ski Comfort - гірськолижні шкарпетки, які підійдуть для всіх видів активного відпочинку взимку. Ця модель вважається найм'якшою з усієї лінійки шкарпеток. У ній враховуються особливості жіночої шкіри, і тому в якості термоізоляційного матеріалу до складу моделі входить шерсть мериноса. Саме цей компонент не тільки забезпечує тепло, але ще і не подразнює шкіру, як інший вид вовни. Шкарпетки високі і мають амортизаційними властивостями. Анатомічний пошив враховує всі структури ноги, захищаючи від травмування сухожиль, суглобів або натирання мозолів. А ще передбачена система   микроканалов, завдяки їй ноги залишаються сухими і зберігають тепло, вся волога виводиться назовні (Traverse AirFlow). За іншими Мікроканали, навпаки, надходить свіже повітря, і нога не запарюється в шкарпетці. Шкарпетки не накопичують неприємних запахів за рахунок включення до складу іонів срібла.  


особливості:

·          Склад з 9 матеріалів;

·          Анатомічний пошиття (Anatomically shaped footbed);

·          Амортизація за рахунок подушечок Rod Type Paddings;

·          зональність шкарпеток і захист ніг від травм (Toe Protector, Achilles Tendon Protector);

·          X - Cross ® Bandage - технологія, що стабілізує суглоби;

·          Мікроканали AirGuide, відводять вологу;

·          Зручна посадка на ногу, не сповзають і не перетискають шкіру (Self-adjusting cuff).


Характеристики:

  Колір: чорний з червоним;

  Розмір: 35/38, 39/41, 45/47;

  Склад: 35% Xitaloft. 24% Nylon. 21% X-Sensa.18% Merino wool. 2% Elastane;

  Висота: до колін.


Виробник: X-Socks (Італія).

Фірма зарекомендувала себе на Олімпійських іграх. Її застосування схвалено Олімпійським комітетом. Виробник запатентував 40 технологій, і щороку отримує призи за впровадження їх в продукцію. Шкарпетки не зношуються і володіють всіма якостями, які необхідні спортсмену. А ще фірма дає гарантію на свої продукти, тому можете не сумніватися в їх якості.  


Шкарпетки жіночі X-Socks Ski Comfort чорні купити по які завищеною вартістю 1 160 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Женские носки таких брендів, як наприклад: X-Socks в каталозі Терра Спорт
Шкарпетки жіночі X-Socks Ski Comfort чорні

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки жіночі X-Socks Ski Comfort чорні"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно планували зайнятися фігурою? Шкарпетки жіночі X-Socks Ski Comfort чорні буде Вашим першим кроком. В « Жіночі шкарпетки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Носки унисекс InMove Ski Deodorant Silver black/blue - 41–43 , Носки унисекс InMove Ski Deodorant Silver black/blue - 41–43 і Носки унисекс InMove Ski Deodorant Silver black/blue - 41–43 від знаменитих світових виробників 2154 Ви зможете побачити в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жіночі шкарпетки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн