Скейтборд Tempish Rocket чорний з жовтим

КОД ТОВАРУ: 83900
  • Скейтборд Tempish Rocket чорний з жовтим
Скейтборд Tempish Rocket чорний з жовтим
Тип: скейтборд. Максимальна вага користувача: 100 кг. Розмір: 55,88 * 15,24 * 1,15 см. Матеріал деки: китайський і канадський клен. Форма деки: вигнута. Товщина деки: 11 мм. Фактура: Deluxe grip tape 80АВ. Колеса: поліуретанові 80А 55 * 47 мм. Амортизація: PU 93А. Підвіска: надміцний алюміній 7,62 см. Підшипники: ABEC 5 chrome. Платформа, підкладка: поліуретан.
Tempish
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
899 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 120 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
106000079/Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скейтборд Tempish Rocket - скейтборд, який відмінно підійде для початківців райдерів. Якщо ви тільки починаєте катати на скейті, то Tempish Rocket стане відмінним помічником для нескладних трюків. Скейт Tempish Rocket виготовлений за найкращими технологіями у відповідності з нормами якості. З таким спортивним спорядженням, як Tempish Rocket, ви не тільки поліпшите своє здоров'я, але і придбаєте безліч друзів з такими ж захопленнями. Tempish Rocket - проведи час весело та з користю!

Особливості скейтборду:

- якісний матеріал виготовлення деки - китайський і канадський клен;

- вигнута форма;

- якісна підвіска виконана з алюмінію 7,62 см.

Скейтборд Tempish Rocket - спортивний аксесуар європейського рівня!

Характеристики:

Тип: скейтборд;

Максимальна вага користувача: 100 кг;

Розмір: 55,88 * 15,24 * 1,15 см;

Матеріал деки: китайський і канадський клен;

Форма деки: вигнута;

Товщина деки: 11 мм;

Фактура: Deluxe grip tape 80 АВ;

Колеса: поліуретанові 80 А 55 * 47 мм;

Амортизація: PU 93 А;

Підвіска: надміцний алюміній 7,62 см;

Підшипники: ABEC 5 chrome;

Платформа, підкладка: поліуретан.

Виробник: Tempish (Чехія).

У 1991 році в Чехії була створена компанія Tempish, яка за цей недовгий термін стала однією з найкращих в сфері активного відпочинку. Мешканці не тільки Чехії, але і Австрії, Німеччини, Іспанії, Швейцарії, Франції та США оцінили справжню європейську якість продукції Tempish. Компанія почала свій шлях з випуску інлайнових роликових ковзанів, але на сьогоднішній день в її асортименті є багато різноманітної продукції - від спортивних очок до льодових ковзанів і скейтборду. У 1988 році в Південній Моравії бренд Tempish став офіційним ексклюзивним дистриб'ютором продукції англійської марки Hi-Tec.


Скейтборд Tempish Rocket чорний з жовтим купити за вигідною ціною 899 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Скейтборды таких виробників, як наприклад: Tempish в магазині terrasport.ua
Скейтборд Tempish Rocket чорний з жовтим

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Скейтборд Tempish Rocket чорний з жовтим"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скейтборд

Давно мрієте зайнятися спортом? Скейтборд Tempish Rocket чорний з жовтим буде Вашим першим кроком. В « Скейтборд » є все, що необхідно спортсмену. Скейтборд здивує Вас своєю якістю. Пенні борд Penny Original Fish SK-401-18 фіолетовий / жовтий , Пенні борд Penny Original Fish SK-401-18 фіолетовий / жовтий і Пенні борд Penny Original Fish SK-401-18 фіолетовий / жовтий від знаменитих світових виробників 818 Ви знайдете в нашому розділі Скейтборд . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Скейтборд . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн