Пенні борд Tempish Buffy Star червоно-жовтий

КОД ТОВАРУ: 83958
  • Пенні борд Tempish Buffy Star червоно-жовтий
Пенні борд Tempish Buffy Star червоно-жовтий
Тип: скейтборд. Розмір деки: 57,15х15,24,1,15 см. Матеріал деки: ударостійкий поліпропілен. Форма деки: вигнута. Розмір коліс: 60 х 45 мм. Матеріал коліс: поліуретан. Амортизатори: PU 93А. Підшипники: ABEC 5.
Tempish
  • Пенни борд Tempish Buffy Star красно-желтый
  • Пенни борд Tempish Buffy Star синий
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 303 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 174 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
АРТИКУЛ
1060000761/Ye-Red
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скейтборд Tempish Buffy Star - скейтборд, який відмінно підійде як для початківців, так і для просунутих райдерів. Якщо ви тільки починаєте катати на скейті, то Tempish Buffy Star стане відмінним помічником для нескладних трюків. Але навіть, якщо ви вже досвідчений їздець, то на даній моделі скейтборду можна виконувати і складні трюки, не боячись поламати скейт, адже він зроблений з міцного поліпропілену. Даний скейтборд володіє відмінними технічними характеристиками і сучасним дизайном.

Особливості скейтборду:

- вигнута форма;

- якісна підвіска виконана з алюмінію.

Скейтборд Tempish Buffy Star - спортивний аксесуар європейського рівня!

Характеристики:

Тип: скейтборд;

Розмір деки: 57,15х15,24,1,15 см;

Матеріал деки: ударостійкий поліпропілен;

Форма деки: вигнута;

Розмір коліс: 60 х 45 мм;

Матеріал коліс: поліуретан;

Амортизатори: PU 93 А;

Підшипники: ABEC 5.

Виробник: Tempish (Чехія).

У 1991 році в Чехії була створена компанія Tempish, яка за цей недовгий термін стала однією з найкращих в сфері активного відпочинку. Мешканці не тільки Чехії, але і Австрії, Німеччини, Іспанії, Швейцарії, Франції та США оцінили справжню європейську якість продукції Tempish. Компанія почала свій шлях з випуску інлайнових роликових ковзанів, але на сьогоднішній день в її асортименті є багато різноманітної продукції - від спортивних очок до льодових ковзанів і скейтборду. У 1988 році в Південній Моравії бренд Tempish став офіційним ексклюзивним дистриб'ютором продукції англійської марки Hi-Tec.


Пенні борд Tempish Buffy Star червоно-жовтий купити за вигідною ціною 1 303 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Скейтборды таких торгових марок, як наприклад: Tempish в онлайн каталозі Терра Спорт
Пенні борд Tempish Buffy Star червоно-жовтий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пенні борд Tempish Buffy Star червоно-жовтий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скейтборд

Давно мрієте зайнятися спортом? Пенні борд Tempish Buffy Star червоно-жовтий буде Вашим першим кроком. В « Скейтборд » є все, що необхідно спортсмену. Скейтборд здивує Вас своєю якістю. Скейтборд MaxCity Pirate , Скейтборд MaxCity Pirate і Скейтборд MaxCity Pirate від знаменитих світових виробників 818 Ви знайдете в нашому розділі Скейтборд . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Скейтборд . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн