Лонгборд Penny 22-D синій

КОД ТОВАРУ: 79776
  • Лонгборд Penny 22-D синій
Лонгборд Penny 22-D синій
Основні переваги: чотириколісний скейтборд, що світяться колеса, надійна надміцна підвіска і платформа. Тип: лонгборд 22-D. Матеріал: дерево. Розмір: 56 х 15 см. Колеса: полиуритан 82А. Колір червоний. Обмеження за віком: від 8 років. Максимальна вага: до 100 кг.
Penny
  • Лонгборд Penny 22-D красный
  • Лонгборд Penny 22-D синий
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
969 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 129 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
22-D-B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Скейтборд лонгборд Penny 22-D - чотириколісний модний скейтборд з світяться колесами. Лонгборд в основному не використовується для трюкового катання і стрибків з різними обертаннями. Дизайн і форма лонгборда трохи відрізняються від класичного скейтборду подовженою формою. Але подовжена колісна база і дека дозволяють розвивати дуже велику швидкість, при цьому відчувати себе абсолютно стабільно на дошці. Скейтборд рухається легко і м'яко практично не відчуваючи дрібні дефекти нерівностей асфальту.

Для початківців скейтбордистів рекомендується починати саме з такого вигляду виробу. Адже чим довше дошка, тим простіше на ній втриматися. Згодом, коли основні навички будуть придбані, можна переходити на дошки коротшою довжини для відпрацювання незвичайних трюків. Найчастіше бувають ситуації, коли лонгборд набирає більшу швидкість і ногою зупинити дошку не так просто. Для повної безпеки краще подбати про додаткові засоби захисту на коліна та лікті, а також захисний шолом. Один із способів гальмування на лонгборді - ковзання з опорою на руки, але для цього необхідно придбати спеціальні слайд-рукавички.

Особливості скейта:

- підвищена стійкість;

- поліпшені ходові якості;

- форма рибки надає динаміки і маневреності;

- модні світяться колеса;

- здатний розвивати дуже велику швидкість;

- надміцна підвіска і платформа.

Лонгборд Penny 22-D з світяться колесами - скейтдоска для любителів швидкості і приголомшливих вражень!

характеристики:

  Тип: лонгборд 22-D.

  Матеріал: дерево.

  Розмір: 56 х 15 см.

  Вага: 2,3 кг.

  Підшипник: АВЕС-7.

  Амортизатори: жорсткість 94А.

  Колеса: світяться, полиуритан 82А, 65 * 61 мм.

  Підвіска і платформа: надміцна матова алюмінієва.

  Колір: синій.

Обмеження за віком: від 8 років.

  Максимальна вага: до 100 кг.

Виробник: Penny (Китай).

компанія Penny виробляє сучасні вінілові скейтборд для комфортного переміщення по вулицях міста. Мають характерний стиль і дизайн полюбився скейтбордисти по всьому світу. Якісні вироби відмінно доповнюють активний міський ритм життя.


Лонгборд Penny 22-D синій купити за вигідною ціною 969 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Скейтборды таких торгових марок, як наприклад: Penny в електронному каталозі Терраспорт
Лонгборд Penny 22-D синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лонгборд Penny 22-D синій"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Скейтборд

Давно мрієте зайнятися спортом? Лонгборд Penny 22-D синій буде Вашим першим кроком. В « Скейтборд » є все, що необхідно спортсмену. Скейтборд здивує Вас своєю якістю. Пенні борд Penny Original Fish SK-401-26 блакитний / чорний , Пенні борд Penny Original Fish SK-401-26 блакитний / чорний і Пенні борд Penny Original Fish SK-401-26 блакитний / чорний від знаменитих світових виробників 818 Ви знайдете в нашому розділі Скейтборд . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Скейтборд . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн