Лава універсальна Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench

КОД ТОВАРУ: 103461
  • Лава універсальна Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench
Лава універсальна Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench
Тип: лава. Вид: універсальна. Клас: професійна. Матеріал рами: сталь. Матеріал лави: поролон, кожзам. Навантаження: max-150 кг. Габарити: 116х46х130 см. Вага: 17,5 кг. Особливості лави: стійке сталеве підстава; регульований нахил спинки; якісне вінілове покриття м'яких елементів; матеріали стійкі до механічних пошкоджень; ролики для транспортування; подпятники, що перешкоджають ковзанню тренажера; може використовуватися для дому та фітнесзала.
Tunturi
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
39 014 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5208 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
11PTSS1050
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава універсальна Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench має компактні габарити, завдяки цьому з легкістю впишеться в інтер'єр навіть не дуже великої квартири, а наявність транспортувальних коліс, дозволяє легко її переміщати. Універсальність даної моделі полягає в тому, що вона використовується як самостійний тренажер, а також в комплексі з гантелями або штангою. Якісні матеріали - гарантують комфортні тренування і тривалий термін використання Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench. Регулятор нахилу спинки, дає можливість виконувати велику кількість вправ, а отже, удосконалювати своє тіло за допомогою повноцінних занять.

Особливості лави:
- стійке сталеве підстава;
- регульований нахил спинки;
- якісне вінілове покриття м'яких елементів;
- матеріали стійкі до механічних пошкоджень;
- ролики для транспортування;
- подпятники, що перешкоджають ковзанню тренажера;
- може використовуватися для дому та фітнесзала.

Характеристики:
Тип: лава;
Вид: універсальна;
Клас: професійна;
Матеріал рами: сталь;
Матеріал лави: поролон, кожзам;
Навантаження: max-150 кг;
Габарити: 116х46х130 см;
Вага: 17,5 кг.

Виробник: Tunturi (Фінляндія).
Компанія є одним з найстаріших виробників спортивного обладнання в усьому світі. Навіть новачки в спорті, не кажучи про справжні професіоналах, віддають перевагу Tunturi, завдяки унікальному якості, неперевершеному дизайну і довговічності продукції, що виробляється.




Лава універсальна Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench вибрати за доступною вартості 39 014 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: Tunturi в каталозі магазина Terrasport
Лава універсальна Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава універсальна Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хотіли зайнятися спортом? Лава універсальна Tunturi Platinum Fully Adjustable Bench - це Ваш перший крок. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що знадобиться спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю оригінальністю. Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 , Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 і Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 від кращих світових виробників 136 Ви можете знайти в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн