Лава під штангу HouseFit DH 8131

КОД ТОВАРУ: 100524
  • Лава під штангу HouseFit DH 8131
Лава під штангу HouseFit DH 8131
Вид застосування: домашній. Тип: для жиму. Тип навантаження: вільний вага. Максимальна вага користувача: 130 кг. Регулювання спинки: є. Регулювання стійок: є. Конструкція: стаціонарна. Вага тренажера: 45 кг. Габарити: 167х106х132 см. Конструкція лави-стійки: стаціонарна.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
7 405 грн
ЦІНА: 6 665 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 890 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Належність
Домашня
АРТИКУЛ
14016
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

HouseFit DH 8131 - лава під штангу, за допомогою якої ви зможете натренувати довгі м'язи спини і м'язи черевного преса. Даний тренажер відмінно підходить і для занять з гантелями і штангою. Максимальна вага складає 130 кг. Завдяки пружним сидіння і спинки, займатися на тренажері HouseFit DH 8131 одне задоволення. Наявність регульованого важеля ножний стійки, стійки для штанги і гаків безпеки гарантує вам комфортне тренування. HouseFit DH 8131 - це міцна посилена конструкція з важелями для тренування рук. Дана модель має адаптером для "олімпійських" вагових млинців. Для роботи зі штангою HouseFit DH 8131 має стійки шириною 100 см.

Особливості лави:
- лава під штангу;
- вага - 130 кг;
- посилена конструкція;
- регульований важіль ножний стійки;
- адаптер для "олімпійських" вагових млинців.

Лава під штангу HouseFit DH 8131 - твій домашній тренажерний зал!

Характеристики:
Вид застосування: домашній;
Тип: для жиму;
Тип навантаження: вільний вага;
Максимальна вага користувача: 130 кг;
Регулювання спинки: є;
Регулювання стійок: є;
Конструкція: стаціонарна;
Вага тренажера: 45 кг;
Габарити: 167х106х132 см;
Конструкція лави-стійки: стаціонарна.

Виробник: HouseFit (США).
HouseFit - компанія, яка була створена в США в кінці 80-х. Основним баченням компанії було створення першокласних тренажерів для будинку - з малими габаритами, але з відмінною функціональністю. HouseFit домоглися своєї мети, ставши одним з американських і європейських лідерів з виробництва еліптичних тренажерів, велотренажерів, бігових доріжок та інших товарів для спорту.

Лава під штангу HouseFit DH 8131 купити по які завищеною вартістю 6 665 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: HouseFit в каталозі Терра Спорт
Лава під штангу HouseFit DH 8131

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава під штангу HouseFit DH 8131"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно планували зайнятися фігурою? Лава під штангу HouseFit DH 8131 буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » знайдеться все, що Вам знадобиться. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Лава-трансформер BruStyle TC-703 , Лава-трансформер BruStyle TC-703 і Лава-трансформер BruStyle TC-703 від знаменитих світових виробників 136 Ви зможете побачити в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн