Лава для преса ортопедична Interfit

КОД ТОВАРУ: 24301
  • Лава для преса ортопедична Interfit
Лава для преса ортопедична Interfit
Матеріал лави: сталева конструкція. Розміри: 130х58х63 см. Вага: 15 кг. Особливості лави: міцний і якісний матеріал, м'яка спинка і ролики для максимального комфорту, чудова стійкість, компактний розмір, можливість виконувати ефективні вправи для прямих і косих м'язів преса.
InterFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 845 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 380 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Належність
Домашня
АРТИКУЛ
K103
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Лава для преса ортопедична Interfit - це чудовий спосіб підтримки і поліпшення фізичного стану. Дана лава прекрасно Вам підійде, якщо Ви хочете мати ідеальний прес. Завдяки цій лаві Ви зможете виконувати широкий спектр вправ для поліпшення стану всіх м'язів живота.
Лава для преса ортопедична Interfit стане Вашою компактної домашньої спортивної станцією і допоможе Вам досягти бажаного результату.

Особливості лави:
- міцний і якісний матеріал;
- м'яка спинка і ролики для максимального комфорту;
- чудова стійкість;
- компактний розмір;
- можливість виконувати ефективні вправи для прямих і косих м'язів преса.

Лава для преса ортопедична Interfit - ефективні і прості тренування у Вас вдома!

Характеристики:
Матеріал лави:
сталева конструкція.
Розміри: 130х58х63 см.
Вага: 15 кг.
Регулювання висоти.
Складається для компактного заощадження.

Виробник: Interfit (Україна).
Interfit - компанія, відома на ринку спортивних товарів з 1992 року. Ця компанія займається випуском широкого спектра фітнес-обладнання та спортивних товарів для дітей. Продукція виробляється на власних заводах із застосуванням сучасних технологій, штат компанії складає більше 600 співробітників. Якість продукції, що випускається завірено німецької лабораторії TUV.


Лава для преса ортопедична Interfit вибрати за доступною вартості 2 845 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Скамьи и стойки таких брендів, як наприклад: InterFit в каталозі магазина Terrasport
Лава для преса ортопедична Interfit

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава для преса ортопедична Interfit"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно хотіли зайнятися спортом? Лава для преса ортопедична Interfit - це Ваш перший крок. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що знадобиться спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю оригінальністю. Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 , Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 і Лава-трансформер з похилими стійками BruStyle TC-703.1 від кращих світових виробників 136 Ви можете знайти в нашій категорії Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн