Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027

КОД ТОВАРУ: 378468
  • Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027
  • Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №2
  • Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №3
  • Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №4
  • Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №5
  • Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №6
  • Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №7
Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027
Тип: атлетичний інвентар. Матеріал: метал, полівінілхлорид (PVC). Максимальна вага користувача: 100 кг. Розмір: 120x62x118 см. Регульований кут нахилу лави: є. Призначення: силові тренування з обтяженнями. призначення Атлетична лава призначена для виконання різних жимів лежачи і сидячи, спрямованих на збільшення маси і сили великих грудних і дельтовидних м'язів, а також трицепсів. Змінний кут нахилу лави дозволяє атлетові зміщувати акцент вправи на окремі пучки м'язової групи, локализуя основне навантаження саме на них. Завдяки цьому можна якісніше опрацювати відстаючу мускулатуру і домогтися гармонійного розвитку тіла в цілому, що важливо і для новачків, і для професіоналів. Важливо й те, що лава надає можливість повністю пропрацювати м'яз. На ній, наприклад, можна виконати, як мінімум 5 вправ для грудей - жими (похилий, горизонтальний і головою вниз), розведення і пулловер. Це, по суті, повноцінний тренувальний день. Така особливість спортивного інвентарю незамінна при організації домашнього спортивного куточка. Втім, надійність конструкції лави уможливлює її використання і в комерційних спортзалах. опис Для виготовлення рами лавки використовується профіль зі сталі промислового класу, зручні сидіння обшиті міцним якісним поливинилхлоридом, стійким до зносу. Кут нахилу лави фіксується міцними стопорними штифтами, що гарантують користувачеві абсолютну безпеку на тренуваннях. Регульовані по висоті стійки під штангу дозволяють тренуватися з будь-яким стандартним грифом, а широкі стійкі ніжки забезпечують стабільність всієї конструкції. переваги Завдяки якісним матеріалам має великий термін експлуатації. Надійна конструкція забезпечує безпеку спортсмена. Може використовуватися в домашніх умовах і в громадських спортзалах. Ідеально підходить для початківців, просунутих користувачів і професіоналів. Виробник: York.
York
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
12 548 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1675 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Належність
Професійна
АРТИКУЛ
YORK-45027
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тип: атлетичний інвентар.
Матеріал: метал, полівінілхлорид (PVC).
Максимальна вага користувача: 100 кг.
Розмір: 120x62x118 см.
Регульований кут нахилу лави: є.
Призначення: силові тренування з обтяженнями.


призначення
Атлетична лава призначена для виконання різних жимів лежачи і сидячи, спрямованих на збільшення маси і сили великих грудних і дельтовидних м'язів, а також трицепсів. Змінний кут нахилу лави дозволяє атлетові зміщувати акцент вправи на окремі пучки м'язової групи, локализуя основне навантаження саме на них. Завдяки цьому можна якісніше опрацювати відстаючу мускулатуру і домогтися гармонійного розвитку тіла в цілому, що важливо і для новачків, і для професіоналів.

Важливо й те, що лава надає можливість повністю пропрацювати м'яз. На ній, наприклад, можна виконати, як мінімум 5 вправ для грудей - жими (похилий, горизонтальний і головою вниз), розведення і пулловер. Це, по суті, повноцінний тренувальний день. Така особливість спортивного інвентарю незамінна при організації домашнього спортивного куточка. Втім, надійність конструкції лави уможливлює її використання і в комерційних спортзалах.


опис
Для виготовлення рами лавки використовується профіль зі сталі промислового класу, зручні сидіння обшиті міцним якісним поливинилхлоридом, стійким до зносу. Кут нахилу лави фіксується міцними стопорними штифтами, що гарантують користувачеві абсолютну безпеку на тренуваннях. Регульовані по висоті стійки під штангу дозволяють тренуватися з будь-яким стандартним грифом, а широкі стійкі ніжки забезпечують стабільність всієї конструкції.


переваги

  • Завдяки якісним матеріалам має великий термін експлуатації.
  • Надійна конструкція забезпечує безпеку спортсмена.
  • Може використовуватися в домашніх умовах і в громадських спортзалах.
  • Ідеально підходить для початківців, просунутих користувачів і професіоналів.


Виробник: York.



Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 купити за вигідною ціною 12 548 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Скамьи и стойки таких торгових марок, як наприклад: York в онлайн каталозі Терра Спорт
Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №2 Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №3 Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №4 Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №5 Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №6 Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 - Фото №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Лави та стійки (тренажери для преса)

Давно мрієте зайнятися спортом? Лава атлетична York Diamond Dumbbell 45027 буде Вашим першим кроком. В « Лави та стійки (тренажери для преса) » є все, що необхідно спортсмену. Лави та стійки (тренажери для преса) здивує Вас своєю якістю. Лава силова Tunturi WB60 Olympic Width Weight Bench , Лава силова Tunturi WB60 Olympic Width Weight Bench і Лава силова Tunturi WB60 Olympic Width Weight Bench від знаменитих світових виробників 136 Ви знайдете в нашому розділі Лави та стійки (тренажери для преса) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Лави та стійки (тренажери для преса) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн